Media

Η πρεμιέρα του Γιώργου Παπαδάκη! “Κάποτε έλεγα Καλημέρα Ελλάδα…”

Βίντεο: Ο παρουσιαστής μας καλημερίζει με τρακ και χαμόγελο!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Τι έγινε; Ξεκινήσαμε; Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι! Δεν μπορώ να ξεκινήσω έτσι μόνος μου τελείως…”, είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με τρεμάμενη φωνή, αλλά με πολλά χαμόγελα, στις 06:50. Το πολυαναμενόμενο “Πρωινό ΑΝΤ1” ξεκίνησε, αν και ο πρώτος παρουσιαστής της νέας διευρυμένης ζώνης φάνηκε να νοσταλγεί για λίγο τα παλιά… “Κάποτε έλεγα Καλημέρα Ελλάδα, από σήμερα θα λέω καλημέρα κυρίες και κύριοι στο καινούριο πρωινό του ΑΝΤ1!”, είπε ο δημοσιογράφος.

Αμέσως μετά περιέγραψε σε γενικές γραμμές το νέο ύφος της πρωινής ενημέρωσης του σταθμού με αρκετή δόση χιούμορ: “Σας καλοσωρίζουμε σε μια καινούρια προσπάθεια που θα έχει στόχο την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Την ενημέρωση θα την αναλάβουμε εμείς, την ψυχαγωγία κάποιοι άλλοι. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα βάλουμε τα δυνατά μας για να μην κάνουμε πιο μαύρη τη ζωή μας, γιατί μαύρη είναι σαν το σακάκι μας, αλλά εγώ αποφάσισα να το παίξω λιγάκι πιο αισιόδοξος. Γι’ αυτό πέταξα το πένθιμο ντύσιμο της γραβάτας”!

Δείτε το βίντεο με την έναρξη της εκπομπής, τους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη και το …μυστήριο πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η Χριστίνα Λαμπίρη για το «Super Star» που παρουσίαζε: Κάναμε υπερβολές, είχαμε κιτρινισμό, κραυγές
«Όταν κάναμε 12% - 13% τηλεθέαση, ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω στους διαδρόμους του σταθμού. Σήμερα με αυτά τα νούμερα κανονίζουν τις μεταγραφές τους σε άλλα κανάλια», είπε ακόμα
Χριστίνα Λαμπίρη