Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ – Πιέσεις για να βγει στον αέρα η “νέα ΕΡΤ”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ του διορισμού του από τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά η νέα διοίκηση της ΕΡΤ αναλαμβάνει από σήμερα επίσημα τα καθήκοντά της.

Χθες οι Διονύσης Τσακνής, Λάμπης Ταγματάρχης , Μιχάλης Γρηγορίου, Έλλη Παπακωνσταντίνου και Νίκος Τρανός βρέθηκαν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για να ενημερωθούν από τον πρώην Πρόεδρό της ΕΡΤ Πέτρο Μάη. Σήμερα όμως, μετά την επίσημη τοποθέτησή τους είναι προγραμματισμένο σε λίγη ώρα, στις 4 το μεσημέρι, να γίνει η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ.

Κύριο μέλημά τους, μετά από εντολή του πρωθυπουργού και του υπουργού Επικρατείας είναι να γίνουν οι διαδικασίες επιστροφής των εργαζομένων της ΕΡΤ ώστε σύντομα η κρατική τηλεόραση να ξεκινήσει να λειτουργεί ως «νέα ΕΡΤ» με τους εργαζομένους που βρέθηκαν εκτός όταν η προηγούμενη κυβέρνηση αποφάσισε να την κλείσει. Στις άμεσες προτεραιότητές τους είναι και η στελέχωση των θέσεων διοίκησης με σκοπό η ΕΡΤ να λειτουργήσει επίσημα την 11η Ιουνίου, τη μέρα δηλαδή που έπεσε το «μαύρο».

Ο χρόνος πιέζει αλλά στόχος τους όπως φαίνεται είναι εκείνη τη μέρα να «ανέβει» το σήμα της ΕΡΤ στον αέρα, αλλά με καινούργια πρόσωπα που δεν έχουν… καεί στο «μόρφωμα» -όπως το χαρακτηρίζουν- της ΝΕΡΙΤ! Το επόμενο διάστημα λοιπόν το καινούργιο ΔΣ έχει πολλή δουλειά γιατί πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας το έργο που του ανατέθηκε. Βέβαια εκτός από την κυβέρνηση θα πρέπει να επιδείξει έργο στους πολίτες που συνεχίζουν να πληρώνουν το ανταποδοτικό τέλος για την ΕΡΤ αλλά να μην… πείθονται να συντονιστούν στις συχνότητες της κρατικής τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε