Παρασκευή, 1 Μαρ.
12oC Αθήνα

Η Ρούλα Κορομηλά δεν ξεχνά τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Τον νοσταλγώ, περνούσα πολύ ωραία μαζί του

Η Ρούλα Κορομηλά δεν ξεχνά τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Τον νοσταλγώ, περνούσα πολύ ωραία μαζί του

Τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου παρουσίασε η Ρούλα Κορομηλά με αυτή την αφορμή θυμήθηκε εορταστικά σόου που έχει παρουσιάσει στη διάρκεια της καριέρας της.

«Αυτό που θυμάμαι από την παρουσίαση των εορταστικών σόου είναι ότι είχα πάντα πολύ καλή διάθεση», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Μπορώ να πω ότι ήταν μεγαλύτερης κλίμακας η διάθεση μου από τα άλλα προγράμματα γιατί έτσι μου είχαν μάθει η μαμά και ο μπαμπάς μου. Ότι δηλαδή είναι μια γιορτή χαράς κι έτσι έβλεπα λοιπόν και τα εορταστικά. Χόρευα, τραγουδούσα, έκανα τούμπες και πολλά άλλα πράγματα», συνέχισε η γνωστή παρουσιάστρια.

Θυμήθηκε επίσης και την… αστεία πλευρά των εορταστικών σόου.

«Είχαν συμβεί και πολλά ευτράπελα! Είχε σκιστεί το φόρεμα μου, είχα πέσει κάτω, είχα γλιστρήσει, πολλά είχαν συμβεί αλλά δεν ένιωθα τίποτα.

Όταν μπαίνω στο πλατό της εκπομπής, τα πρώτα πέντε λεπτά, έχω πάρα πολύ μεγάλο άγχος. Μετά όμως ξεχνάω τις κάμερες εντελώς και αφήνω τον εαυτό μου, όπως και στο Σπίτι με το MEGA».

«Πάντα στα εορταστικά προγράμματα προτιμούσα τον Νίκο Σεργιανόπουλο, τον είχα πάντα δίπλα μου.

  

Είχε μια σεμνότητα και ένα χιούμορ ωραίο και το νοσταλγώ αυτό το πράγμα. Περνούσα πολύ ωραία μαζί του» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ρούλα Κορομηλά.

Media Τελευταίες ειδήσεις