Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Ρούλα Κορομηλά στο Βινύλιο – «Αλήθεια, είχες συνδεθεί με διαστημικό σταθμό;»

Η Ρούλα Κορομηλά στο Βινύλιο – «Αλήθεια, είχες συνδεθεί με διαστημικό σταθμό;»

Μία ακόμη ανατρεπτική εκπομπή από τον Αντώνη Κανάκη. Το Βινύλιο θυμήθηκε τις επιτυχίες της Ρούλας Κορομηλά!

Μια εξαιρετική παρέμβαση έκανε η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή Βινύλιο του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Αντώνης Κανάκης. Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες ου, για δεύτερη φορά, παρουσίασαν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανασκόπηση στους μεγάλους σταθμούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Από μία τέτοια εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στο «Μπράβο Ρούλα» με τη Ρούλα Κορομηλά.

Πρόκειται για μία εκπομπή με τεράστια επιτυχία στις χρονιές που προβλήθηκε στο Μεγάλο Κανάλι.

Σε μια από τις εκπομπές εκείνες, η μοναδική Ρούλα Κορομηλά είχε πραγματοποιήσει απευθείας σύνδεση με το… διάστημα!

«Είμαστε αμέσως τώρα συνδεδεμένοι με τον διαστημικό σταθμό! Το MEGA Channel παρουσιάζει την Ρούλα Κορομηλά στο Μπράβο Καλωσήρθατε», είχε αναφωνήσει τότε η Ρούλα Κορομηλά.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να μην κάνει το δικό του σχόλιο κάνοντας τόσο την παρέα από τη Θεσσαλονίκη όσο και την παρουσιάστρια, στην άλλη άκρη του… skype, να λυθούν στα γέλια!

«Συγνώμη, γιατί αυτό τώρα πραγματικά δεν το θυμόμουν. Είχες συνδεθεί Ρούλα αλήθεια με τον διαστημικό σταθμό; Δεν ήταν αστείο δηλαδή…

Γιατί εμείς έχουμε συνδεθεί πολλές φορές με τον διαστημικό σταθμό αλλά, ξέρεις, εμείς κάνουμε ότι θέλουμε! Συνδεόμαστε με ότι να ‘ναι…

Αλλά εσύ πραγματικά συνδέθηκες με τον διαστημικό σταθμό και ήταν εξωγήινη η παραγωγή σας επί της ουσίας», σημείωσε χαρακτηριστικά στο τέλος ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις