Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Η Σία Κοσιώνη ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον γιο της on air

Η Σία Κοσιώνη ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον γιο της on air

Η εκλογική βραδιά στον ΣΚΑΪ τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα και αφού η μέρα είναι φτάσει στις… 9 Οκτωβρίου. Η μέρα που η Σία Κοσιώνη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη, τον γιο τους Δήμο. 

Ήταν λίγο πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα όταν η Σία Κοσιώνη ξεκίνησε να αποχαιρετίσει το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ, αφού η μαραθώνια εκπομπή για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές είχε φτάσει στο τέλος της. 

Και τότε, η παρουσιάστρια της εκπομπής θέλησε να κάνει μια προσωπική αναφορά. Μια τρυφερή αναφορά, στον γιο της που έχει γενέθλια. 

Αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους της στον ΣΚΑΪ αλλά και τους καλεσμένους, η Σία Κοσιώνη είπε και χρόνια πολλά στον μικρό Δήμο Μπακογιάννη, που έγινε έξι ετών. 

«Την άλλη Κυριακή, να είμαστε καλά, θα τα ξαναπούμε για να τελειώσουμε όλες τις εκκρεμότητες. Να πω και χρόνια πολλά στον γιο μου που έγινε έξι χρονών ενώ ήμουν στον αέρα», είπε.

 

Αφού δέχθηκε αμέσως τις ευχές των παρευρισκόμενων στο πλατό του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη απάντησε με χαμόγελο «ευχαριστώ πάρα πολύ» και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις