Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Σίσσυ Χρηστίδου τσακώθηκε on air με δικηγόρο στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Η Σίσσυ Χρηστίδου τσακώθηκε on air με δικηγόρο στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Ένταση επικράτησε το πρωί της Κυριακής (30.01.2022) στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι» όταν ο Θάνος Καρατσιώλης, δικηγόρος του μάρτυρα που κατέθεσε για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου

Ο δικηγόρος παρενέβη on air λέγοντας πως δέχεται επιθέσεις από το πρόσωπο το οποίο έφερε στο φως την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. «Όλα αυτά που αναφέρει το άτομο με το ψευδώνυμο “Μικρός Πριγκιπάκος” προς το πρόσωπό μου σε αναρτήσεις, με προσβάλουν» είπε αρχικά ο Θάνος Καρατσιώλης. 

«Πρόκειται περί αθλιοτήτων αυτά που αναφέρει αυτός ο άνθρωπος. Είναι εμπαθής και προσπαθεί να σπιλώσει υπολήψεις, μερικά πράγματα έχουν κάποιο όριο», ανέφερε επίσης.

Για τις αναφορές στο όνομα του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο Θανάσης Καρατσιώλης απάντησε: « Δεν έχω χαρακτηρίσει κανέναν, δεν τον ξέρω τον κύριο. Δεν βγαίνει με το όνομά του, βγαίνει με ψευδώνυμο. Ποιός είναι αυτός ο ακτιβιστής; Δεν μίλησα προσωπικά για εκείνον, εκείνος ανέφερε το όνομά μου».

Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε στον δικηγόρο ότι και εκείνος έχει προσβάλει αρκετό κόσμο, με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συζήτηση δεν άργησε να πάρει άλλη τροπή.

«Ο Ηλίας Γκιώνης έχει ασχοληθεί πολύ με αυτή την υπόθεση από όσο γνωρίζετε, και νομίζω ότι έχετε κριθεί, και από τον κόσμο -όχι μόνο από τον Ηλία- για τις αναρτήσεις σας. Δε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του Ηλία, αλλά μπορώ να σας πω ότι εσείς με τις αναρτήσεις σας έχετε προσβάλλει πάρα πολύ κόσμο. Και εμένα αν θέλετε» απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ δεν έχω κριθεί από κανένα κόσμο και από κανένα Ηλία. Εγώ δεν έχω προσβάλλει κανέναν γιατί δε μίλησα επί προσωπικού. Μη λέτε κι εσείς ανακρίβειες, είστε δημοσιογράφος και θα έπρεπε να προσέχετε τα λόγια σας. Κάνατε τεράστιο λάθος. Κανένα άνθρωπο δεν έχω προσβάλλει, δεν έχω καμία ποινική καταδίκη εναντίον μου. Το προφίλ μου είναι τέλειο, είναι άρτιο» ανταπάντησε ο Θάνος Καρατσιώλης, ο οποίος τόνισε ότι δε γνωρίζει το πραγματικό όνομα του Ηλία Γκιώνη, αλλά τον ξέρει ως «μικρό πριγκιπάκο».

Τα «αίματα» άναψαν ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον δικηγόρο, με τον Θάνο Καρατσιώλη να ρωτά τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Τι σχέση έχουν με την υπόθεση όλα αυτά που λέτε; Σοβαρά μιλάτε; Θα μου πείτε εμένα αν θα γράψω ένα χιουμοριστικό κείμενο στο facebook; Τι σπέκουλα είναι αυτή που κάνετε; Με ποιον μιλάτε;».

Τότε, παρενέβη ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος με έντονο τόνο απάντησε στον δικηγόρο.

«Λυπάμαι που βγήκατε στην εκπομπή» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου, κλείνοντας τον διάλογο.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις