Πέμπτη, 30 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η ταινία «Άγνωστος μεταξύ μας» διαθέσιμη από 24 Απριλίου αποκλειστικά στο Disney+

Η ταινία «Άγνωστος μεταξύ μας» διαθέσιμη από 24 Απριλίου αποκλειστικά στο Disney+

Η ταινία της Searchlight Pictures, «Άγνωστοι Μεταξύ Mας», σε σκηνοθεσία του Andrew Haigh και με πρωταγωνιστές τους Andrew Scott και Paul Mescal, μαζί με τους Jamie Bell και Claire Foy, θα είναι διαθέσιμη στις 24 Απριλίου, αποκλειστικά στο Disney+.

Ένα βράδυ στη σχεδόν άδεια πολυκατοικία του στο σύγχρονο Λονδίνο, ο Άνταμ (Andrew Scott) έχει μια τυχαία συνάντηση με έναν μυστηριώδη γείτονα του, τον Χάρι (Paul Mescal), ο οποίος τρυπώνει στην καθημερινή του ζωή, διαταράσσοντας την.

Καθώς καλλιεργείται μια σχέση μεταξύ τους, ο Άνταμ ασχολείται με τις αναμνήσεις του παρελθόντος και βρίσκει τον εαυτό του να επιστρέφει στα προάστια όπου μεγάλωσε και στο πατρικό του σπίτι, όπου οι γονείς του (Claire Foy και Jamie Bell), φαίνεται να ζουν, ακριβώς όπως ήταν την ημέρα που πέθαναν, 30 χρόνια πριν.

Η Searchlight Pictures παρουσιάζει, σε συνεργασία με την Film4, την TSG Entertainment και την Blueprint Pictures, την ταινία «Άγνωστοι Μεταξύ Mας», σε παραγωγή των Graham Broadbent, Pete Czernin, Sarah Harvey.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Andrew Haigh, βασισμένο στο μυθιστόρημα «Strangers» του Taichi Yamada, στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Andrew Scott και ο Paul Mescal, με τον Jamie Bell και την Claire Foy.

Τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει αναλάβει ο Jamie D. Ramsay, SASC, ενώ τον σχεδιασμό παραγωγής έχει αναλάβει η Sarah Finlay, τα κοστούμια η Sarah Blenkinsop, τα μαλλιά και το μακιγιάζ η Zoe Clare Brown. Το μοντάζ έχει αναλάβει ο Jonathan Alberts, ACE, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει η Emilie Levienaise-Farrouch.

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια.

Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τη Λειτουργία Junior, που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις