Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Τάνια Τσανακλίδου έριξε «πόρτα» στην Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα «δηλητήριο» on camera

Η Τάνια Τσανακλίδου έριξε «πόρτα» στην Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα «δηλητήριο» on camera

Η Τάνια Τσανακλίδου αρνήθηκε να συνεχίσει τις δηλώσεις της στη ρεπόρτερ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. «Κάνετε πολλά κουτσομπολιά», είπε η γνωστή ερμηνεύτρια.

«Συγγνώμη που σας το λέω φόρα παρτίδα, αλλά θεωρώ πως η στάση όλων αυτών των εκπομπών είναι πάρα πολύ κακή για την κοινωνία και τον πολιτισμό», δήλωσε η Τάνια Τσανακλίδου στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Ειδικότερα, την Τάνια Τσανακλίδου συνάντησε η ρεπόρτερ της «Super Κατερίνα», Μένια Κούκου. Η γνωστή καλλιτέχνιδα είχε ξεκινήσει να κάνει δηλώσεις και όταν ρωτήθηκε να πει την άποψή της σε σχέση με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision, εξέφρασε την απορία της για την εκπομπή στην οποία μιλάει. Όταν της μεταφέρθηκε ότι είναι από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, διέκοψε και δεν θέλησε να συνεχίσει, αναφέροντας πως τέτοιες εκπομπές τις θεωρεί κουτσομπολίστικες.

 

«Δεν θέλω να μιλώ σε αυτές τις εκπομπές γιατί κάνετε πολλά κουτσομπολιά και δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό. Συγγνώμη που σας το λέω φόρα παρτίδα, αλλά θεωρώ πως η στάση όλων αυτών των εκπομπών είναι πάρα πολύ κακή για την κοινωνία και τον πολιτισμό. Δεν είναι προσωπικό. Είναι για τα κανάλια της», είπε η Τάνια Τσανακλίδου και αποχώρησε.

Media Τελευταίες ειδήσεις