Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η τηλεθέαση και η ανατροπή στο φινάλε του «Your Face Sounds Familiar»

Η τηλεθέαση και η ανατροπή στο φινάλε του «Your Face Sounds Familiar»

Τίτλους τέλους έριξε χθες το βράδυ ο τρίτος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» και νικητής μετά την ψηφοφορία των τηλεθεατών ανακηρύχτηκε ο Γιάννης Κρητικός. Παρά την πολύ καλή εμφάνισή του στον τελικό αλλά και σε όλα τα live ο νεαρός τραγουδιστής δεν ήταν από τα… φαβορί! Τελικά όμως έκανε την ανατροπή και κατάφερε δικαιολογημένα να συγκινήσει τους τηλεθεατές με την ερμηνεία του ως «Νίκος Ξυλούρης»!

Ωστόσο, εκτός από την έκπληξη που έκανε ο Κρητικός δεν ήταν καθόλου… έκπληξη οι υψηλές τηλεθεάσεις που σημείωσε το show αναδεικνύοντας για ακόμα μία Κυριακή βράδυ νικητή τον ΑΝΤ1 αφού οι περισσότεροι τηλεθεατές συντονίστηκαν στο κανάλι του Αμαρουσίου για να το παρακολουθήσουν. Έτσι το YFSF σημείωσε 32,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 31,3% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια προβολής του, αφήνοντας αρκετά πίσω στην κούρσα της τηλεθέασης τα προγράμματα των άλλων τηλεοπτικών σταθμών.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τηλεθεατές έδειξαν προτίμηση στα… εγχώρια πρότυπα ανεβάζοντας στις δύο πρώτες θέσεις τους καλλιτέχνες που μιμήθηκαν έλληνες, καθώς ο νικητής Γιάννης Κρητικός προσέγγισε με πολύ σεβασμό τον Νίκο Ξυλούρη, ενώ η Αποστολία Ζώη επέλεξε να υποδυθεί την Τάνια Τσανακλίδου και μπορεί να μην κατάφερε να την προσεγγίσει… μιμητικά αλλά ερμήνευσε πολύ καλά το τραγούδι της.

Αντίθετα ο Δήμος Μπέκε ως Elvis Presley και η Ματθίλδη Μαγγίρα ως Michael Jackson έμειναν στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, παρά τις πολύ καλές μιμήσεις τους.

Έτσι ένας ακόμα κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» πέρασε στην ιστορία και αν θέλετε την… πρόβλεψή μου θεωρώ ότι ήταν και ο τελευταίος του στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε