Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε τη συνήθειά της που σόκαρε τον Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε τη συνήθειά της που σόκαρε τον Κωστή Μαραβέγια

«Εγώ επειδή είμαι πολύ κοινωνική κι έχω πάρα πολλούς φίλους, φέρνω όλους μας τους φίλους και του έχω κάνει εκπλήξεις» ανέφερε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν και μίλησε για τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια και πόσο σιχαίνεται τις εκπλήξεις. 

«Γιορτάζω όλων τα γενέθλια γιατί είναι αγαπημένη μου γιορτή, όχι μόνο τα δικά μου. Και να μην θέλουν να κάνουν γενέθλια, τους τα κάνω εγώ.

Θυμάμαι μια χρονιά είχε γενέθλια η Ευγενία Σαμαρά και γκρουπαριστήκαμε κάπως κι εγώ πήγα και στα τέσσερα καλέσματα. Και μου λέει “σταμάτα κορίτσι μου να έρχεσαι στις τούρτες! Δεν μπορώ, σε έχω δει 5 φορές μέσα σε 2 μέρες”.

Στον Κωστή κάνω εκπλήξεις, τις σιχαίνεται. Εγώ επειδή είμαι πολύ κοινωνική κι έχω πάρα πολλούς φίλους, φέρνω όλους μας τους φίλους και του έχω κάνει εκπλήξεις. Είναι πολύ άβολο», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

  

«Την πρώτη χρονιά ήταν σοκαρισμένος γιατί δεν με ήξερε πολύ καλά και είδε και ανθρώπους που είχε να δει χρόνια και ήταν σε φάση πού τους ξέρω. Την δεύτερη και τρίτη φορά ήταν σοκ και μετά ήταν κάπως αναμενόμενο…», δήλωσε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις