Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Η Τζένη Θεωνά έκανε τον Μάριο Αθανασίου να «παγώσει»: Τις ακρίδες τις αγαπάς; Μην κουνηθείς

Η Τζένη Θεωνά έκανε τον Μάριο Αθανασίου να «παγώσει»: Τις ακρίδες τις αγαπάς; Μην κουνηθείς

Ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» και η Τζένη Θεωνά θέλησε να του κάνει… πλάκα.

Εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως γνώριζε ότι ο Μάριος Αθανασίου έχει «θέμα» με τις ακρίδες, η παρουσιάστρια θέλησε να τον… πειράξει. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Τζένη Θεωνά για το ρόλο του ως πατέρας και της θύμισε μια «αλητεία» που του έκανε στα γυρίσματα της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια».

«Τις ακρίδες τις αγαπάς; Μην κουνηθείς», είπε η Τζένη Θεωνά στον Μάριο Αθανασίου, με εκείνον να… παγώνει!

«Η ακρίδα, δεν καταλαβαίνω πού πηγαίνει και, επειδή έχω θέμα ελέγχου, όπως καταλαβαίνεις… Η πρώτη μου επαφή με ακρίδα ήταν ότι βλέπω εγώ ένα πράσινο έντομο, κοιτάζει μπροστά, λες: “αν πάω να το πιάσω και πηδήξει, θα πάει μπροστά”. Πάω να το πιάσω, πηδάει και έρχεται πάνω μου. Σοκάρομαι με αυτό», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε κι ένα περιστατικό που έζησε πρόσφατα. «Πηγαίνω στην Εύβοια, που είχε πιάσει φωτιά, με έναν φίλο μου, να δούμε πού είναι η εστία και τι γίνεται με το σπίτι.

Το αυτοκίνητο είχε τζάμι από πάνω, μπαίνουμε σε ένα χωράφι και άκουγα τις ακρίδες να πηδάνε επάνω στο αμάξι.

Σταματάει το αυτοκίνητο ο φίλος μου και πηγαίνει να βάλει μία σκάλα σε ένα ύψωμα για να δει τι γίνεται με τη φωτιά. Έχω κάτσει μέσα στο αμάξι και χτυπάνε οι ακρίδες παντού. Ιδρώνω και σκέφτομαι ένα πράγμα μόνο: μη γίνει κάτι με τη σκάλα εκεί.

Και φεύγει η σκάλα και μου λέει ο άνθρωπος: έλα να με βοηθήσεις. Δεν έχω περάσει κάτι χειρότερο στη ζωή μου, να πρέπει να διασχίσω όλο αυτό το κομμάτι με τις ακρίδες να πετάνε γύρω μου», είπε ο ηθοποιός.

 

Κατά τη συζήτηση, ο Μάριος Αθανασίου θυμήθηκε και ένα περιστατικό από τα γυρίσματα της σειράς «Τα Καλύτερά μας Χρόνια», όταν η ηρωίδα της Τζένης Θεωνά έπρεπε να χαστουκίσει εκείνον του Μάριου Αθανασίου.

Και ενώ το χαστούκι στις πρόβες δεν ήταν δυνατό, στο γύρισμα τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο!

Έκανες αλητεία μεγάλη. Το κρατούσες στις πρόβες και έλεγα πως έχει χαμηλό χεράκι και στη λήψη έκανες αλητεία, λέω αυτή τη λέξη για να μην μπω άλλα πράγματα Δεν ντρέπεσαι λίγο;», σχολίασε ο Μάριος Αθανασίου.

 

Και η Τζένη Θεωνά απάντησε: «Δεν περίμενες ότι στη λήψη θα μπω στο πετσί του ρόλου; Δεν ήμουν εγώ αλλά η ηρωίδα».

Media Τελευταίες ειδήσεις