Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η Τζένη Θεωνά «έσκασε» από τον κορσέ: Οριακά το βγάζω και μένω με το σουτιέν

Η Τζένη Θεωνά «έσκασε» από τον κορσέ: Οριακά το βγάζω και μένω με το σουτιέν

Ανατρεπτική η Τζένη Θεωνά στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1. Όταν κάθισε στον καναπέ του, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα που δεν… περίμενε!

Η Τζένη Θεωνά βρέθηκε Στούντιο 4 της ΕΡΤ1, απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Τρίτης (20.09.2022).

Η συνέντευξη, στο ξεκίνημά της αποδείχθηκε,,, ανατρεπτική, καθώς η ηθοποιός άρχισε να μην αισθάνεται πολύ άνετα και να δυσανασχετεί. Τη στένευε πολύ ο κορσές, κάτι που τελικά το αντιμετώπισε με χιούμορ και χάρισε μερικές μοναδικές ατάκες.

«Παιδιά είναι τόσο στενός ο κορσές, που νομίζω ότι παθαίνω κρίση πανικού και μου κόβεται η ανάσα αλλά δεν είναι κρίση πανικού, είναι το μπούστο. Κατάλαβες τι μου συμβαίνει τώρα; Δεν υπήρχε άλλη option, αυτό πήρα. Τι να κάνω Χριστέ μου; Μην μου λες πάρε μια ανάσα γιατί είναι αυτό ακριβώς το πρόβλημά μου… Οριακά το βγάζω και μένω με το σουτιέν. Είμαι σε αυτό το όριο. Ένα μπουρνούζι ρε παιδιά», είπε και προκάλεσε γέλια.

Δείτε το απόσπασμα από το 04:40 του βίντεο 

 

 

Όπως ήταν φυσικό, οι παρουσιαστές δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελούν με το «απρόοπτο» που τους έτυχε στη συνέντευξη και την αντιμετώπιση της Τζένης Θεωνά σε αυτό που συνέβαινε.

Media Τελευταίες ειδήσεις