Media

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά για την νέα της εκπομπή – Όλα είναι πιθανά κι απίθανα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο για την εκπομπή, όλα είναι εν τη γενέσει τους” ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου για την την νέα της εκπομπή που είναι να προβληθεί από τον ΑΝΤ1 και σε τι φάση βρίσκονται οι προετοιμασίες. 

«Ακόμη είναι κάτι εν τη γενέσει του. Ακόμα όλα είναι πιθανά κι απίθανα. Μπορείς να ξέρεις τι φέρνει το αύριο; Ούτε καν. Θα το προσπαθήσω κι ελπίζω όλα να πάνε καλά. Αυτός είναι ο στόχος.

Ακούγονται όλα αυτά, αλλά όλα είναι πιθανά κι απίθανα από την στιγμή που δεν έχει υπογράψει κανείς. Είναι εν τη γενέσει του, εν τη ζυμώσει του, αφήστε τους ζυμομύκητες να δράσουν.

Έχετε κατέβει σε οινοποιείο να δείτε τι γίνεται; Η ζύμωση του κρασιού μέσα στα βαρέλια γίνεται σε απόλυτη ησυχία. Δώστε μας αυτές τις συνθήκες για να δημιουργήσουμε κάτι καλό κι ενδιαφέρον» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο για την εκπομπή, όλα είναι εν τη γενέσει τους. Όλα είναι πιθανά κι απίθανα. Έχει συζητηθεί και το 17.00 με 19.00.

Δεν είναι σίγουρο. Η Ελίνα Παπίλα είναι συμπαθής, αξιόλογη, έχει τρία παιδάκια και πολλά στοιχεία που εκτιμώ επάνω της» πρόσθεσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε συγκινημένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Super Katerina»: Ξεκίνησα με πιο χαμηλά παπούτσια
Καλή αρχή να έχουμε, καλή τηλεοπτική σεζόν και η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν η αγωνία μου και η συγκίνησή μου στα πρώτα δευτερόλεπτα είναι πάντα ίδια», ανέφερε η παρουσιάστρια
Η Κατερίνα Καινούργιου στο ξεκίνημα της εκπομπής της
Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega: Κάποια πράγματα αλλάξανε, τα βασικά όμως όχι
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, είναι όλοι οι άνθρωποι που αγαπάμε εδώ, πίσω από τις κάμερες», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, στο ξεκίνημα της εκπομπής
Σίσσυ Χρηστίδου