Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «Βίβιαν» βρέθηκε… στα Τίρανα!

Η «Βίβιαν» βρέθηκε… στα Τίρανα!

Θα συνεχίσουν να… ποντάρουν στο «Κάτω Παρτάλι» και την επόμενη σεζόν. Η σειρά με την έως τώρα πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης αποδεικνύει ότι έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και έτσι πήρε το πράσινο φως και για του χρόνου αλλά τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν ότι φέτος θα ολοκληρωθεί την επόμενη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Αυτές τις μέρες μάλιστα γίνονται γυρίσματα στα Τίρανα ώστε να ολοκληρωθεί το τελευταίο επεισόδιο και εκεί βρίσκεται ο «Θανάσης» (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) που εντόπισε τα ίχνη της «Βίβιαν» (Νάντια Κοντογιώργη), η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το «Κάτω Παρτάλι».

Όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, απόψε στις 22:20,  ο Θανάσης προσπαθεί, με τη βοήθεια της αστυνομίας να αποδείξει ότι ο θάνατος του Διαμαντή ήταν δολοφονία. Ο Κωνσταντίνος ψάχνει την αδερφή του για να φύγουν από το Κάτω Παρτάλι, αλλά συνειδητοποιεί ότι η Βίβιαν έχει εξαφανιστεί! Αρχίζουν να ψάχνουν με τον Μανόλη και ανακρίνουν όλο το χωριό, αλλά καμία πληροφορία δε στέκει όταν ξαφνικά καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί: η Βίβιαν έπεσε θύμα απαγωγής! Το γιατί όμως… βρέθηκε στα Τίρανα θα το μάθουμε από τις εξελίξεις στη σουρεαλιστική κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου που κέρδισε τους τηλεθεατές για δεύτερη σεζόν και πήρε το… διαβατήριο και για του χρόνου…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε