Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Χριστίνα Σούζη αποκαλύπτεται: Η μετεωρολογία, τα εγγόνια και οι κακοκαιρίες

Η Χριστίνα Σούζη αποκαλύπτεται: Η μετεωρολογία, τα εγγόνια και οι κακοκαιρίες

Για όλα μίλησε η Χριστίνα Σούζη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είμαι γιαγιά, ο εγγονός μου, ο Άγγελος, είναι εννέα ετών. Έχω δύο κόρες αλλά καμία δεν ασχολήθηκε με τη μετεωρολογία», είπε η Χριστίνα Σούζη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η μια κόρη της, τόνισε η γνωστή μετεωρολόγος, είναι νηπιαγωγός και η δεύτερη ασχολείται με τη μεταναστευτική πολιτική. «Βγάζουν και οι δύο καντήλες με τα μαθηματικά», πρόσθεσε.

Για τον σύζυγό της, είπε ότι της παραπονιέται γιατί λείπει αρκετές ώρες λόγω δουλειάς. «Είναι βιολόγος, ασχολείται με το εμπόριο».

  

«Με τον καιρό δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι μέχρι να πεθάνω», είπε η Χριστίνα Σούζη αν και αποκάλυψε πως εάν δεν παρουσίαζε τον καιρό, θα ήθελε να παρουσιάζει μία ταξιδιωτική εκπομπή.

«Ο μετεωρολόγοι μπορούν να προβλέπουν τον καιρό μέχρι μια εβδομάδα νωρίτερα, από και πέρα οι προγνώσεις δείχνουν απλώς τις τάσεις» εξήγησε η Χριστίνα Σούζη.

  

«Κάθε κακοκαιρία που έρχεται και θέλει την αμέριστη προσοχή του εγκεφάλου μου, είναι δύσκολο. Η μόνη φορά που στεναχωρήθηκα πολύ ήταν όταν ήμουν στην αρχή της καριέρας μου, το έπαιζα ξύπνια και είπα σε κάποιον που παντρευόταν ότι δεν θα βρέξει και έβρεξε. Από τότε έβγαλα μυαλό!», αποκάλυψε.

  

Επειδή πολλύς λόγος γίνεται τελευταία για τα ονόματα στις κακοκαιρίες, η Χριστίνα Σούζη αποκάλυψε ότι «όλες οι μετεωρολογικές υπηρεσίες της Ευρώπης βγάζουν τα ονόματα για τις κακοκαιρίες. Εμείς είμαστε στην ίδια ομάδα με την Κύπρο και το Ισραήλ. Το “’Ελπίδα” δεν βγήκε από εμάς, βγήκε από την Κύπρο ή το Ισραήλ. Ξέρω και τα επόμενα ονόματα, αλλά δεν τα θυμάμαι» πρόσθεσε.

Media Τελευταίες ειδήσεις