Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ζέτα Δούκα επιστρέφει στην τηλεόραση

Η Ζέτα Δούκα επιστρέφει στην τηλεόραση

Διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Παρόλα αυτά η Ζέτα Δούκα επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο λέγοντας «Ζω καλύτερα». 

Η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται την προηγούμενη σεζόν από τον ΣΚΑΪ και όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου “Ζω καλύτερα” με τη Ζέτα Δούκα και τον Τάσο Παπαλαζάρου. Μία, διαδραστική, πολυθεματική, εβδομαδιαία εκπομπή υγείας με συνεντεύξεις καταξιωμένων επιστημόνων, παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων σε θέματα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, μαρτυρίες ασθενών, αλλά και πολλών γνωστών προσωπικοτήτων που θα μας δίνουν τα δικά τους μυστικά για υγεία, ευεξία και ομορφιά».

Η διοίκηση του ΣΚΑΪ έδωσε το «πράσινο» φως για να συνεχίσει η εκπομπή και ο καινούργιος κύκλος που αποτελείται από 13 επεισόδια θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Μάρτιο. Βέβαια η ηθοποιός έχει κάνει τα γυρίσματα αφού τους επόμενους μήνες θα πρέπει να απουσιάζει από την εργασία της και να ζει καλύτερα και ευτυχισμένα με το παιδάκι της!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε