Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ιάσων Τριανταφυλλίδης: Δεν γελάω ποτέ με το χιούμορ των Ράδιο Αρβύλα

Ιάσων Τριανταφυλλίδης: Δεν γελάω ποτέ με το χιούμορ των Ράδιο Αρβύλα

«Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία», λέει ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, ο οποίος σχολίασε τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

«Η ελληνική τηλεόραση είναι η καλύτερη του κόσμου γιατί έχει πολλά πράγματα να δεις. Είναι κακό πρότυπο για μια κοινωνία όταν κάποιοι κάνουν τους μπέμπηδες με αθλοπαιδιές ή κλείνονται σε ένα σπίτι να βρουν άντρα και ξεκατινιάζονται», είπε αρχικά ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης είπε στη συνέχεια: «Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία, είναι οι εκπομπές  που όταν μυρίζουν αίμα, τρέχουν.

Γιατί να μου λείπει η Ιωάννα Μαλέσκου; Τίποτα δεν μου λείπει τηλεοπτικά. Εφόσον ο Μάρκος Σεφερλής έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΙ, καλά κάνει και το ανακοινώνει.

Δεν μπορώ να βλέπω τον Νίκο Μουτσινά να κρίνει ανθρώπους. Δεν διαθέτει το ειδικό βάρος για να είναι κριτής όλης της κοινωνίας.

Η εκπομπή του δεν αποπνέει νέα τηλεόραση ούτε αυθεντικό χιούμορ, αλλά μου βγάζει εξυπνακισμό. Οι Ράδιο Αρβύλα μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά δεν γελάω ποτέ με το χιούμορ τους».

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης απάντησε: «Το να βγαίνεις και να είσαι τόσο γλυκός και καλός με όλους κλπ…

Ένας άνθρωπος τον οποίο τον αγαπάνε όλοι με αυτόν τον τρόπο, είναι ύποπτος. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στη ζωή από το να σε εκτιμούν λάθος άνθρωποι για λάθος λόγο. Είναι ένα αρνητικό πρότυπο απέναντι σε μια κοινωνία».

Media Τελευταίες ειδήσεις