Δευτέρα, 15 Απρ.
22oC Αθήνα

Ιάσονας Μανδηλάς: Μετά το coming out νιώθω χαρούμενος και περήφανος για τον εαυτό μου

Ιάσονας Μανδηλάς: Μετά το coming out νιώθω χαρούμενος και περήφανος για τον εαυτό μου

Με χαμόγελο μίλησε ο Ιάσονας Μανδηλάς στην κάμερα του MEGA.

Για την σεξουαλική του ταυτότητα επέλεξε να μιλήσει, πριν από λίγο διάστημα, ανοιχτά ο Ιάσονας Μανδηλάς και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα” δηλώνει χαρούμενος και περήφανος για αυτή την κίνηση.

«Έχουν περάσει μήνες και συνεχίζω να λαμβάνω πάρα πολλά θετικά μηνύματα και είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος για τον εαυτό μου που πήρα αυτή την πολυπόθητη βαθιά ανάσα και μίλησα για κάτι τόσο προσωπικό, το οποίο όμως έχει αντίκτυπο στην κοινωνία μας.

Ζούμε σε μια κοινωνία η οποία έχει πολλά προβλήματα και τα αρνητικά σχόλια ευτυχώς δεν με αγγίζουν γιατί ήμουν και πολύ προετοιμασμένος ότι θα υπάρχουν» εξήγησε, αρχικά, ο Ιάσονας Μανδηλάς.

«Μου έστειλαν μήνυμα πάρα πολλά παιδιά και, επειδή ξέρω πόσο στενάχωρο είναι στο σχολείο να σε βρίζουν ή κάποια παιδιά να τα χτυπάνε στον δρόμο, νιώθω αυτό τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχεσαι και μόνιμα προσπαθείς να είσαι κάπως αλλιώς για κάποιον άλλον επειδή έτσι σου έχουν μάθει.

Σου έχουν μάθει ότι αυτό που είσαι δεν είναι αρκετό και θα έπρεπε να αλλάξεις επειδή κάποιους άλλους τους ενοχλείς».

«Το ήξεραν όλοι οι δικοί μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Με υποστήριζαν πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή αν και περάσαμε τις φάσεις μας για να ξανασυστηθούμε» πρόσθεσε ο Ιάσονας Μανδηλάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις