Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ιάσονας Μανδηλάς: «Πολλά χρόνια δεχόμουν bullying, από το δημοτικό μέχρι το πανεπιστήμιο»

Ιάσονας Μανδηλάς: «Πολλά χρόνια δεχόμουν bullying, από το δημοτικό μέχρι το πανεπιστήμιο»

«Έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος επειδή έκανα παρέα με κορίτσια», εξομολογείται ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Ο Ιάσονας Μανδηλάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το bullying που έχει βιώσει στη ζωή του.

«Είμαι σε πάρα πολύ καλή φάση, γιατί έχουμε ξεκινήσει με το θέατρο. Παίζω στο musical Hair στο θέατρο Ριάλτο. Ο κόσμος έρχεται και έχουμε μπει και εμείς σε ρυθμό. Το είχαμε ανάγκη.

Στην καραντίνα πήρα 12 κιλά και μου “έσκασε” λίγο ψυχοσωματικά τώρα. Μικρός έκανα πρωταθλητισμό και μετά ερωτεύτηκα το χορό», είπε αρχικά ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Ο Ιάσονας Μανδηλάς είπε στη συνέχεια: «Είχα άγνοια κινδύνου όταν πήγα στο Λονδίνο. Χόρεψα για τον Ρόμπι Γουίλιαμς στο Λονδίνο, όταν τραγούδησε με τους Take That.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μαγικός άνθρωπος, είναι ένας από τους λόγους που είμαι καλλιτέχνης».

Αναφερόμενος στο bullying που δέχτηκε μεγαλώνοντας, ο Ιάσονας Μανδηλάς είπε: «Πολλά χρόνια δεχόμουν bullying, από το δημοτικό μέχρι το πανεπιστήμιο.

Όταν έκανα παρέα με κορίτσια έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος, όταν πήγα εξωτερικό μού έλεγαν “εσείς οι Έλληνες έχετε καταστρέψει την Ευρώπη”. Μου έχουν στείλει απειλή στα social media, μου έχουν πει “ξέρω που μένεις και θα έρθω να σε σκοτώσω”».

Για τη σχέση του με τη θρησκεία, ο Ιάσονας Μανδηλάς απάντησε: «Δεν πιστεύω στο Θεό, δεν πιστεύω στη θρησκεία, για αυτό το λόγο δεν έχω βαφτιστεί. Μου είπαν όταν μεγαλώσεις θα αποφασίσεις αν θέλεις να βαφτιστείς».

Media Τελευταίες ειδήσεις