Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ιδού το… μεζεδοπωλείο του Χαϊκάλη

Ιδού το… μεζεδοπωλείο του Χαϊκάλη

Μπορεί να άργησε αλλά στις αρχές του Δεκέμβρη θα κάνει τα «εγκαίνια» στο καινούργιο του στέκι, καλώντας τους τηλεθεατές να γευτούν λαχταριστούς μεζέδες… γέλιου!

 Ο λόγος για τον Παύλο Χαίκάλη που όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit θα πρωταγωνιστήσει στην καινούργια κωμική σειρά του ΣΚΑΪ.


Έτσι λοιπόν τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου η σειρά με τίτλο «Το μεζεδοπωλείο» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 20:50 οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν αυτοτελείς ιστορίες με όσα θα διαδραματίζονται στο μεζεδοπωλείο του Λεωνίδα, του ήρωα που θα υποδύεται ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο αισιόδοξος και μερακλής Λεωνίδας μπλέκει σε ατελείωτες περιπέτειες καθημερινής τρέλας μαζί με το γκρινιάρη φίλο του φαρμακοποιό, τον Τάσο, που υποδύεται ο Κώστας Αποστολάκης. Βασικό ρόλο στα όσα συμβαίνουν στο «Μεζεδοπωλείο» παίζει και η Λίζα, η μόνιμα αφηρημένη γκαρσόνα (ρόλο που ερμηνεύει η Κατερίνα Σαβράνη), καθώς ο Λεωνίδας είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά διστάζει να της το πει.


Στην καθημερινότητά τους εμπλέκονται και αρκετά ακόμα πρόσωπα που θα υποδυθούν διάφοροι guests, ενώ αξίζει να αναφέρω ότι με το «Μεζεδοπωλείο» ο ΣΚΑΪ κάνει την είσοδό του στην ελληνική μυθοπλασία.
Τη σκηνοθεσία κάνει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, το σενάριο υπογράφει ο Κώστας Καλαφάτης και το αποτέλεσμα θα το… γευτούμε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου που το «Μεζεδοπωλείο» θα κάνει πρεμιέρα ανοίγοντας για τους τηλεθεατές!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε