Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Ήταν πολύ μεγάλη μετακίνηση η απώλεια του πατέρα μου

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Ήταν πολύ μεγάλη μετακίνηση η απώλεια του πατέρα μου

Όσα εξομολογήθηκε η Ηλιάνα Μαυρομάτη στη νέα της συνέντευξη.

Για την σχέση με τους γονείς της, την απώλεια του πατέρα της και την απόφαση να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής μίλησε μέσα σε όλα η Ηλιάνα Μαυρομάτη στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα.

“Ήταν συνειδητή απόφαση να γίνω ηθοποιός επειδή προσπάθησα να αποφύγω τον μονόδρομο. Πήγα στην Αγγλία για σπουδές πάνω στη φυσική και έκανα διάφορες άλλες δουλειές μέχρι να αποφασίσω ότι “αυτό θα κάνω γιατί αυτό θέλω να κάνω”.

Επομένως, ήταν απόλυτα συνειδητή επιλογή και με όλο της το κόστος. Ωστόσο το αποτέλσμα ήταν να είναι ξεκάθαρο το τι θέλω να κάνω καλλιτεχνικά από πολύ νωρίς” τόνισε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Τι σου είπαν οι γονείς σου όταν το αποφάσισες;

Ο πατέρας μου χάρηκε πολύ, η μητέρα μου όχι και τόσο επειδή φοβήθηκε πως ίσως αντιμετώπιζα δυσκολίες που δεν θα άντεχα. Είναι πολύ προστατευτική, αλλά πιστεύω πως πλέον όχι απλά είναι καθησυχασμένη αλλά νιώθει και υπερήφανη.

Η απώλεια του πατέρα σου το 2017 σε έχει δέσει περισσότερο με την μητέρα σου; 

Η απώλεια του πατέρα μου δεν ήταν απλώς οδυνηρή, ήταν καθοριστική. Σίγουρα με έχει δέσει περισσότερο με τη μητέρα μου αλλά θεωρώ πως έχει αλλάξει τις σχέσεις μου με όλους τους ανθρώπους και, κυρίως, τον εαυτό μου. Ήταν πολύ μεγάλη μετακίνηση.

Πως άλλαξες;

Είναι δύσκολο να το περιγράψω με λίγα λόγια, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης, αλλά αν έπρεπε να το συνοψίσω θα έλεγα ότι με ωρίμασε και επίσης με έκανε να φοβάμαι λιγότερο τη ζωή.

Media Τελευταίες ειδήσεις