Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Shopping Star: Δεν με αγχώνει η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Shopping Star: Δεν με αγχώνει η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

«Η σύγκριση δεν με αγχώνει, με αγχώνει όμως το να πάει καλά». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στο Breakfast@Star το πρωί της Δευτέρας (25.09.2023), λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του Shopping Star.

«Είμαι αγχωμένη αλλά φαίνομαι πολύ cool πιστεύω. Περνάμε πολύ καλά και με την ομάδα αλλά και με τις παίκτριες, μου κάνουν αγκαλιές», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που αποκάλυψε ότι η σύγκριση με την προκάτοχό της, Βίκυ Καγιά, δεν την αγχώνει αλλά και πώς της έγινε η πρόταση να αναλάβει την εκπομπή.

«Η σύγκριση δεν με αγχώνει, με αγχώνει όμως το να πάει καλά, να συνεχίσει να είναι ένα ωραίο project που το αγαπάει ο κόσμος και επειδή από πίσω δουλεύουν και 50 άτομα, δεν θέλω να έρθω εγώ και να φέρω την καταστροφή», είπε η παρουσιάστρια χαριτολογώντας.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς της έγινε η πρόταση για την παρουσίαση του Shopping Star αλλά και τους ενδοιασμούς που είχε αρχικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Είναι ένα project που δεν το ήξερα, που έχει μεγάλη ιστορία, που για εμένα έχει υπάρξει μεγάλη σύγκριση με το πρόσωπο που το παρουσίαζε.

Μετά από αρκετή συζήτηση, η ιδέα ωρίμασε μέσα μου, έκατσα είδα το πρόγραμμα, σκέφτηκα αν εγώ θα ταίριαζα σε αυτό, δοκίμασα να δω πώς θα είμαι. Επίσης, σκέφτηκα κατά πόσο μπορεί να με επηρεάσει στη ζωή μου το να με συγκρίνουν με κάποιον άλλο».

  

Στην ερώτηση με ποιους θα δει σήμερα την πρεμιέρα του Shopping Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε με χιούμορ: «Δεν σκέφτηκα ότι τις πρεμιέρες τις βλέπεις με παρέα. Εγώ έχω βάλει λογιστή πριν την πρεμιέρα. Θα τελειώσω με τα τιμολόγια και θα πάω σπίτι να το δω».

Media Τελευταίες ειδήσεις