Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το παρασκήνιο της μεταγραφής της από τον ΣΚΑΪ στο Star

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το παρασκήνιο της μεταγραφής της από τον ΣΚΑΪ στο Star

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άφησε φέτος στον ΣΚΑΪ για να μετακομίσει στο Star και να αναλάβει το Shopping Star. Όμως η μετακίνησή της έχει… έντονο παρασκήνιο.

Τη μεταγραφή αυτή δεν την περίμενε ούτε ο… ΣΚΑΪ όπως αποκάλυψε σήμερα (16.09.2023) ο Γρηγόρης Μελάς στο «Χαμογέλα Και Πάλι». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είπε, είχε σχεδόν δώσει τα χέρια με το κανάλι για να συνεχίσει στο My Style Rocks αλλά ξαφνικά και στο Φάληρο έμαθαν ότι μετακόμισε στο Star.

«Είχε δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ. Ήταν σε πολύ προχωρημένη συζήτηση, ήταν τα χαρτιά πάνω στο γραφείο και κυριολεκτικά την περίμεναν. Και μάλιστα είχε κάνει και προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, φτάνοντας σε σημείο, ενώ η διοίκηση ήθελε να κάνει αλλαγές στο My Style Rocks.

Υπήρξαν σκέψεις να υπάρξουν κάπως τα πρόσωπα. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Δημήτρης Σκουλός ήταν δυο πρόσωπα που δεν είχαν υπογράψει έως και την τελευταία στιγμή.

Εκεί είχε μπει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και είχε πει πως για να συμφωνήσει, ήθελε να είναι όσοι ήταν και την προηγούμενη σεζόν», συνέχισε ο Γρηγόρης Μελάς.

Στη συνέχεια, όμως, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δυο ραντεβού με το Star και στο δεύτερο υπέγραψε. Και αυτό, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, το έμαθαν και καθυστερημένα στον ΣΚΑΪ, κάτι που προκάλεσε ενόχληση.

 

Στις επαφές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δεν είχε καμία εμπλοκή η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία εξάλλου δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τη διοίκηση του Star. 

Media Τελευταίες ειδήσεις