Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλίας Γκότσης: Ο Μπόγδανος έγραψε το χαρτάκι – «Ξεμπρόστιασε» Βασάλο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ηλίας Γκότσης: Ο Μπόγδανος έγραψε το χαρτάκι – «Ξεμπρόστιασε» Βασάλο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Το ποιος έγραψε το περιβόητο χαρτάκι, το οποίο και προκάλεσε την απόβολή του από το Survivor All Star αποκάλυψε σήμερα (11.05.2023) στο «Πρωινό μας» ο Ηλίας Γκότσης. Ο νικητής του Survivor του «άδειασε» τόσο τον Ηλία Μπόγδανο όσο και τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Το χαρτάκι το έχει γράψει ο Μπόγδανος, είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Ο Ηλίας δεν πήρε θέση στο θέμα με το χαρτάκι, ενώ το είχε γράψει εκείνος. Υπήρχαν κι άλλα άτομα που γνώριζαν για το χαρτάκι, ένας από αυτούς ήταν ο Πιλίδης», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης αναφερόμενος στο περιστατικό που προκάλεσε την αποβολή του από το Survivor All Star.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star είπε ότι μίλησε με την Εύη Σαλταφερίδου και πως η σχέση τους επηρεάστηκε γιατί όταν βγήκα, είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Δεν έκρυψε ότι «στην αρχή τα συναισθήματα ήταν έντονα μέσα μου, είχα πικρία που έφυγα έτσι από το παιχνίδι».

Και συνέχισε για το θέμα με το… χαρτάκι, την αποβολή του και το γεγονός όπως κανείς άλλος δεν πήρε θέση: «Δεν γίνεται να δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει. Πρέπει να λέμε την αλήθεια με οποιοδήποτε τίμημα. Είχαν γκρεμιστεί όλα μέσα μου από τη στιγμή που ήμουν στο ξενοδοχείο, περίμενα να έρθουν κι άλλοι συμπαίκτες μου.

Περίμενα να έρθουν, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα και ο Βασάλος. Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν, έχουν φάει από μένα. Οι πιο πολλοί παίκτες φοβούνται και ζηλεύουν ακόμα και τον εαυτό τους. Η εικόνα που έχουμε για τον Μάριο δεν έχει σχέση με τον πραγματικό εαυτό του».

Ο Ηλίας Γκότσης δεν έκρυψε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη άλλα έλεγε σε εκείνον κι άλλα στις συνεντεύξεις της και πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσβάλει τους πάντες με τα αστεία του που είναι για το… Δελφινάριο!

«Ο Σάκης, όσο ήμουν μέσα, απείχε από κλίκες. Η Μαριαλένα άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα στις κάμερες.

Πιστεύω ότι ο Μαρτίκας γελάει και ο ίδιος με αυτά που λέει.

Το χιούμορ του Βασάλου που τους προσβάλλει όλους το βλέπει ο κόσμος, είναι για το Δελφινάριο. Ο Βασάλος μου είχε πει χιλιάδες φορές ευχαριστώ και μετά είδα ότι έλεγε άλλα, θέλει να είναι το επίκεντρο».

Σημείωσε δε πως «δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γεφυρώσω τις σχέσεις μου με τον Τάκη Καραγκούνια».
Οι δυο παίκτες είχαν σχεδόν έρθει στα χέρια και μάλιστα είχαν αποβληθεί από έναν αγώνα του Survivor All Star.

Media Τελευταίες ειδήσεις