Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλίας Γκότσης σε Βασάλο: Δεν είμαστε στη ζούγκλα, το παιχνίδι τελείωσε

Ηλίας Γκότσης σε Βασάλο: Δεν είμαστε στη ζούγκλα, το παιχνίδι τελείωσε

«Θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά έχω επιλέξει να μην το κάνω», λέει ο Ηλίας Γκότσης.

Ο Ηλίας Γκότσης έδωσε την απάντησή του στην παρεξήγηση που προέκυψε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο γνωστός personal trainer ενοχλήθηκε έντονα από τα λεγόμενα του συμπαίκτη του στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μάλιστα ανάρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απαντώντας στις κατηγορίες.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Ηλίας Γκότσης παραβρέθηκε σε εκδήλωση γνωστού περιοδικού και οι ρεπόρτερς των ψυχαγωγικών εκπομπών τον ρώτησαν επί του θέματος.

«Δεν ενοχλήθηκα πολύ από αυτά που είπε για μένα, απλά πρέπει να βάζουμε κάποια όρια. Το παιχνίδι τελείωσε, δεν είμαστε στο πλαίσιο μιας ζούγκλας, που υπάρχει πείνα και δυσκολία», δηλώνει ο νικητής του Survivor 2018.

«Είμαστε στην κανονική ζωή, βλέπουν τις συνεντεύξεις και άνθρωποί μου και προφανώς στεναχωριούνται. Θέλω να βάλω ένα στοπ σε αυτό το κομμάτι.

Θα μπορούσα να πω πολλά, που έχω επιλέξει συνειδητά να μην το κάνω, να βάλω τα δικά μου όρια και να πω ότι κάπου πρέπει να προσέχουμε λιγάκι», τονίζει ο Ηλίας Γκότσης.

«Δεν σκέφτηκα να κινηθώ νομικά, γιατί το πήρα ότι μπορεί να ήταν πάνω στη στιγμή από κεκτημένη ταχύτητα.

Απλά εξέφρασα το παράπονο και τη δυσαρέσκεια μέσα από τα social μου», καταλήγει επί του θέματος ο Ηλίας Γκότσης για τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου προς το πρόσωπό του.

Media Τελευταίες ειδήσεις