Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλίας Γκότσης: Στενοχωρήθηκα γιατί απομακρύνθηκα με αυτόν τον τρόπο από το Survivor

Ηλίας Γκότσης: Στενοχωρήθηκα γιατί απομακρύνθηκα με αυτόν τον τρόπο από το Survivor

“Από ό,τι έχω συζητήσει, τα λεφτά θα τα πάρω κανονικά. Είναι πάρα πολύ σημαντικά λεφτά, το ποσό” δήλωσε ο Ηλίας Γκότσης.

Ο Ηλίας Γκότσης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους κι απάντησε στην βροχή ερωτήσεων για το Survivor κι όσα έχουν συμβεί από την αποβολή του και μετά.

“Δεν νιώθω στενοχωρημένος. Είναι μια δουλειά που στενοχωρήθηκα γιατί απομακρύνθηκα με αυτόν τον τρόπο. Έμαθα από αυτήν την εμπειρία”. Πώς ένιωσε για το κλέψιμο φαγητό που του χρέωσαν; “Αυτό είναι πολύ άσχημο γιατί ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού.

Δεν είναι ωραίο γιατί δεν είναι στα πλαίσια του βρήκα κάτι κάτω κι έφαγα. Αυτό είναι ότι μπαίνεις σε ένα σπίτι που σε βάζει ένας άνθρωπος με την καλή του καρδιά κι εσύ παίρνεις κάτι. Είναι άσχημο να ακούγεται και σαν αστείο”

“Δεν είναι θέμα δικαίωσης, είναι ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του και τις αντίστοιχες κινήσεις. Από ό,τι έχω συζητήσει, τα λεφτά θα τα πάρω κανονικά.

Είναι πάρα πολύ σημαντικά λεφτά, το ποσό” πρόσθεσε ο Ηλίας Γκότσης.

“Είναι κάποια απογοήτευση γιατί με κάποιους είχαμε έρθει κοντά και μοιραζόμασταν πράγματα. Με την στάση τους μέσα με έκαναν οι ίδιοι unfollow.

Εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις, οπότε το unfollow δεν δείχνει ότι κάποιος είναι κακός, αλλά ότι με κάποιους δεν ταιριάζεις. Θεωρώ υποκριτικό να ακολουθείς έναν άνθρωπο με τον οποίον έχεις απογοητευτεί ” κατέληξε ο Ηλίας Γκότσης.

Media Τελευταίες ειδήσεις