Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ημιτελικός Eurovision 2021: Τι ώρα είναι η ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ

Ημιτελικός Eurovision 2021: Τι ώρα είναι η ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ

Από τις 16 χώρες που διαγωνίζονται απόψε στον Α ημιτελικό της Eurovision 2021, μία από τις οποίες είναι η Κύπρος με την Έλενα Ττσαγκρινού, μόνο οι δέκα θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision 2021 έχει ξεκινήσει και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ρότερνταμ, όπου απόψε στις 22.00 θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Ημιτελικός.

Στον σημερινό Ημιτελικό θα διαγωνιστεί, για μία θέση στον τελικό, που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου, η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι «El Diablo».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου βρίσκονται στο Ρότερνταμ και θα μας μεταφέρουν τον παλμό από το Ahoy Arena.

Από τις 16 χώρες που διαγωνίζονται απόψε, μόνο οι δέκα θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου. Με βάση τα προγνωστικά, η Κύπρος συναγωνίζεται με τη Μάλτα για την πρώτη θέση στον ημιτελικό, ενώ την πρόκριση φαίνεται να εξασφαλίζουν Ουκρανία, Λιθουανία, Ρωσία, Σουηδία, Νορβηγία, Κροατία και Αζερμπαϊτζάν.

Συντονιστείτε απόψε στις 22.00 το βράδυ στην ΕΡΤ1!

Δικαίωμα ψήφου στον 1ο Ημιτελικό της Eurovision 2021 έχουν οι χώρες που συμμετέχουν σ’ αυτόν, μαζί με την Γερμανία, την Ιταλία και την Ολλανδία.

Η σειρά εμφάνισης στον Α’ Ημιτελικό είναι η εξής:
1. Λιθουανία
2. Σλοβενία
3. Ρωσία
4. Σουηδία
5. Αυστραλία
6. Βόρεια Μακεδονία
7. Ιρλανδία
8. Κύπρος
9. Νορβηγία
10. Κροατία
11. Βέλγιο
12. Ισραήλ
13. Ρουμανία
14. Αζερμπαϊτζάν
15. Ουκρανί
16. Μάλτα

H Ελλάδα με την Στεφανία, που θα ερμηνεύσει το «Last Dance», θα διαγωνιστεί στον 2ο Ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Μαΐου.

Media Τελευταίες ειδήσεις