Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Η μαμά μου δεν μου έλεγε «κορίτσι μου, παντρέψου», δεν ήταν αυτού του τύπου

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Η μαμά μου δεν μου έλεγε «κορίτσι μου, παντρέψου», δεν ήταν αυτού του τύπου

“Πάντοτε μου έλεγαν “βρες έναν καλό σύντροφο να είσαι ευτυχισμένη” όπως είμαι” ομολογεί η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Τόσο στη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας όσο και στις αλλαγές που γνωρίζει, ανά εποχές, η γυναίκα κοινωνικά αναφέρθηκε η Ιωάννα Ασημακοπούλου στη συνέντευξη που έδωσε το Σάββατο στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τη δημοσιογράφο Ναταλία στον Alpha. 

“Είναι συμβολική η συνάντηση μας αυτή την ημέρα της γυναίκας. Σίγουρα οι εποχές δεν είναι όπως οι εποχές της μαμάς μου ή της γιαγιάς μου αλλά δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα και είμαι σίγουρη ότι γίνονται βήματα και θα γίνουν κι άλλα για τις γυναίκες.

Η μαμά μου και γενικώς η οικογένεια μου δεν μου έλεγαν “κορίτσι μου, παντρέψου”. Δεν το είχαν αυτό, δεν ήταν αυτού του τύπου η οικογένεια. Πάντοτε μου έλεγαν “βρες έναν καλό σύντροφο” για να είμαι ευτυχισμένη έτσι όπως είμαι”.

“Επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά για να εκφράσω δικά μου κομμάτια που, ως ένας αρκετά ντροπαλός άνθρωπος, δεν κατάφερνα να τα εκφράσω στη ζωή μου.

Ξεκίνησα και από το θέατρο αλλά έγινα ευρέως γνωστή μέσα από την κωμωδία στην τηλεόραση. Μετά από το “Σόι” δεν έκανα κάτι αντίστοιχο και ήταν συνειδητό αυτό”.

“Έκανα συνεχόμενα διαφορετικά πράγματα. Μπορεί δηλαδή να έκανα κωμικούς ρόλους, μιας και λατρεύω την κωμωδία, αλλά ήταν εντελώς διαφορετικοί” συμπλήρωσε, ακόμα, η Ιωάννα Ασημακοπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις