Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ιωάννης Απέργης: Οι κάλοι και οι κύστες στα χέρια μου ήταν μεγαλύτερες από το κεφάλι μου

Ιωάννης Απέργης: Οι κάλοι και οι κύστες στα χέρια μου ήταν μεγαλύτερες από το κεφάλι μου

“Αν έχω ανάγκη να δουλέψω, θα βάλω το κράνος μου και θα βγω διανομέας” εξηγεί ο Ιωάννης Απέργης.

Με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει για μια ακόμα σεζόν, ο Ιωάννης Απέργης μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου τόσο για την προσωπική όσο και την επαγγελματική του ζωή.

«Έχω κάνει όλους τους ρόλους που ήθελα να κάνω είτε στην παρέα μου είτε στο θέατρο. Πλέον επιλέγω. Μου πρότειναν να κάνω ιδιαίτερους ρόλους, τα χρήματα ήταν καλά αλλά αρνήθηκα, γιατί νιώθω ότι πρέπει να εξελιχθώ», ομολόγησε, αρχικά, ο νεαρός ηθοποιός στην κάμερα του Alpha την Τετάρτη.

«Αν έχω ανάγκη να δουλέψω, θα βάλω το κράνος μου και θα βγω διανομέας. Έχω δουλέψει σερβιτόρος στα καλύτερα μαγαζιά στη Γλυφάδα. Οι κάλοι και οι κύστες στα χέρια μου από τον δίσκο ήταν μεγαλύτερες από το κεφάλι μου».

«Το να γίνεσαι πατέρας είναι όνειρο. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε στον γάμο της ξαδέλφης μου. Δεν ήμασταν μαζί από την αρχή αλλά η σκέψη μου ήταν πάντα εκεί.

Την ήθελα πάρα πολύ και ήμουν πολύ τυχερός που είχα την καψούρα στη ζωή μου. Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να βιώσουν τη μετανάστευση.

Εγώ πολλές φορές είχα το άγχος του πώς να βγάλω τον μήνα. Ποιος θα παντρευτεί έναν φτωχομπινέ ηθοποιό;» δήλωσε, ακόμα, ο Ιωάννης Απέργης.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις