Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Ιωάννης Παπαζήσης: Δυσκολεύομαι να κάνω φίλους, έχω δώσει βάση στη χρησιμότητα του χρόνου μου

Ιωάννης Παπαζήσης: Δυσκολεύομαι να κάνω φίλους, έχω δώσει βάση στη χρησιμότητα του χρόνου μου

“Είμαι ένας άνθρωπος μοναχικός” εξομολογήθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Τους λόγους για τους οποίους δεν αγαπά τους μεγάλους κύκλους στις διαπροσωπικές του σχέσεις εξήγησε, μεταξύ άλλων, ο Ιωάννης Παπαζήσης όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Δύο στις 10” την Κυριακή στην ΕΡΤ. 

“Σαν παιδί ήμουν άγριο νιάτο γιατί μεγάλωσα σε χωριό και ήμασταν πολύ πιο ελεύθερα παιδιά. Δεν έχουμε κοινή ζωή με αυτά που περνάει το δικό μου παιδί γιατί ήμασταν όλη την ημέρα σε μια πλατεία, χωρίς καμία προστασία και χωρίς κανέναν έλεγχο.

Θυμάμαι από τις φωτογραφίες να είμαι πάντα με κομμένα τα πόδια και τα λέμε τώρα αυτά σαν να είναι τόσο παλιά πλέον, τόσο αλλού όσον αφορά τις αλλαγές που έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια” εξομολογήθηκε αρχικά ο ηθοποιός για τα παιδικά του χρόνια.

“Νομίζω ότι είμαι απόμακρος σαν άνθρωπος όσον αφορά τις επαφές με τους άλλους ανθρώπους. Δηλαδή δυσκολεύομαι να υπάρξω σε καθημερινή επαφή με τον κόσμο, πραγματικά δυσκολεύομαι.

Είμαι ένας άνθρωπος μοναχικός, όσον αφορά τον ευρύτερο κύκλο που ανοίγεις στις επιλογές σου. Δεν μου αρέσουν οι μεγάλοι κύκλοι στη ζωή μου.

Δεν έχω 100 φίλους από εδώ ούτε με βάφει μια κοπέλα και ανταλλάσσουμε τηλέφωνα ή παίζουμε με έναν συνάδελφο και την άλλη χρονιά είμαστε συνέχεια μαζί στα μπαρ”.

“Δυσκολεύομαι να κάνω φίλους, ίσως γιατί έχω δώσει πολύ μεγάλη βάση στην πολύ μεγάλη χρησιμότητα του χρόνου μου.

Μάλλον δεν μου αρέσει να σπαταλάω τον χρόνο μου σε πράγματα τα οποία στην ουσία δεν μου προσφέρουν τίποτα” πρόσθεσε, ακόμα, ο Ιωάννης Παπαζήσης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις