Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Κατερίνα Καινούργιου: Δεν ξέρω τι της μετέφεραν, εγώ δεν μιλάω ποτέ έτσι

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Κατερίνα Καινούργιου: Δεν ξέρω τι της μετέφεραν, εγώ δεν μιλάω ποτέ έτσι
Φωτογραφία: NDP photos

Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» κάθισε σήμερα (24.02.2024) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με αντικείμενο συζήτησης και την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, μεταξύ των όσων είπε στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε προχωρήσει πρόσφατα σε μια αποκάλυψη σχετικά με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«Αυτό είχε γίνει πριν πάρα πολλά χρόνια. Τότε ήταν όταν πρωτοξεκινούσε. Ήταν ο πατέρας της φίλος με έναν δικό μου φίλο και είχε έρθει για να μπει στο ειδησεογραφικό. Συζητήσαμε, αλλά ήθελε πολλή δουλειά, αυτό της είπα εγώ, όχι ότι δεν κάνει. Δεν έκανε για το ενημερωτικό.

Τότε εγώ έκανα το “Mega Σαββατοκύριακο” και η κουβέντα ήταν τελείως φιλική και συμβουλευτική, όχι να έρθει να δουλέψει. Αλλά μετά ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Και εγώ αυτό το είχα ξεχάσει” είπε σχετικά.

Πρόσθεσε επίσης πως “ήθελε πολλή δουλειά τότε, γιατί ήταν 18 χρονών. Δεν ξέρω τι της μετέφεραν. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν κάνει, εγώ δεν μιλάω έτσι», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις