Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η συνεργασία με την Ανθή Βούλγαρη είναι μία διαρκής εξέλιξη

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η συνεργασία με την Ανθή Βούλγαρη είναι μία διαρκής εξέλιξη

“Η σχέση μας με την Ανθή έχει δοκιμαστεί, έχει περάσει τις παιδικές ασθένειες” είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έδωσε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Πολυξένη Καραμίχα για τη συνεργασία του με την Ανθή Βούλγαρη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega και την εμπλοκή της ψυχαγωγίας σε θέματα ενημέρωσης.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι η συνεργασία με την Ανθή Βούλγαρη θα έδενε τόσο. Όμως, είμαι ένας άνθρωπος που επενδύει στις σχέσεις του», δηλώνει αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Η συνεργασία με την Ανθή είναι μία διαρκής εξέλιξη. Και το λέω γιατί έχω κάνει και με άλλους συναδέλφους εκπομπές. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι ζωντανές. Φτάνεις σε ένα σημείο που καταλαβαίνεις αν μπορεί ή δεν μπορεί να πάει παρακάτω», συνεχίζει ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Με την Ανθή κάθε χρόνο η σχέση εξελίσσεται. Και δυσκολίες να υπάρχουν ή διαφωνίες και υποψίες, όταν ο άλλος είναι καλοπροαίρετος και μπορείς να συνεννοηθείς, μπορεί να ξεπεραστεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Η σχέση μας με την Ανθή έχει δοκιμαστεί, έχει περάσει τις παιδικές ασθένειες», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Πώς σου φαίνεται που η ψυχαγωγία έχει μπει στα χωράφια της ενημέρωσης;

«Μου φαίνεται λίγο παράξενο. Στην ψυχαγωγία υπάρχουν και άτομα που δεν είναι δημοσιογράφοι και τους αρέσει να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Η τηλεόραση περνά σε μία άλλη φάση πια. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει αυτό, γιατί και παλαιότερα έγινε μία τέτοια προσπάθεια αλλά δεν πέτυχε», απαντά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Νομίζω ότι τώρα, που έχει αρχίσει να παίρνει ξανά μπροστά η τηλεόραση με τα σήριαλ και εμφανίζονται και νέα πρόσωπα, σύντομα η ψυχαγωγία θα έχει και άλλα θέματα να ασχοληθεί. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι, αν η επικαιρότητα είναι πολύ δύσκολη, δηλαδή αν έχουμε πάλι δυσάρεστα πράγματα, εκεί θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν», καταλήγει ο παρουσιαστής του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις