Τρίτη, 18 Ιουν.
35oC Αθήνα

Ισμήνη Καλέση: Δεν ξεπέρασα ποτέ την απώλεια της μητέρας μου

Ισμήνη Καλέση: Δεν ξεπέρασα ποτέ την απώλεια της μητέρας μου

“Η μάνα μου ήταν βράχος μέχρι τώρα, μέχρι το τέλος” εξομολογήθηκε η Ισμήνη Καλέση.

Τόσο στην απώλεια της αγαπημένης της μητέρας, την οποία και χαρακτήρισε βράχο ως το τέλος, όσο και στην προσωπική της ζωή και την απόφαση να μην κάνει δικά της παιδιά αναφέρθηκε η Ισμήνη Καλέση όταν βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

«Δεν ξεπέρασα ποτέ την απώλεια της μητέρας μου. Παιδιά, ακόμα και τώρα να με ρωτήσετε, μου λείπει. Είναι η απώλεια της μαμάς μου.

Η απώλεια του πατέρα μου, όχι, ήμουν πολύ μικρή. Παρότι με λάτρευε, παρότι ήταν ένας ιδεολόγος που του βγάζω το καπέλο, έξυπνος και πολύστροφος άνθρωπος, μορφωμένος και πραγματικά αριστερός, ωστόσο ήμουν πολύ μικρό παιδί. Ήμουν 17 – 18 χρονών» εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Η μάνα μου ήταν βράχος μέχρι τώρα, μέχρι το τέλος. Για μαμά σίγουρα εγώ δεν κάνω γιατί, στην ηλικία που είμαι, δεν μου έλειψε κανένα παιδί ποτέ.

Τα βλέπω και στρίβω οπότε λέω… κρατήσου! Από πολύ μικρή το είχα αυτό. Επίσης, όταν η νονά μου μού έφερε δώρο μια κούκλα, την πήρα από το πόδι και την πέταξα στη γωνία. Δεν μου ξανάφερε ποτέ κούκλα».

«Ο άνδρας μου έχει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο, γιατί έχουμε διαφορά στην ηλικία. Είχε προλάβει να κάνει γάμο, να χωρίσει, να έχει και μια κόρη που είναι και κοντά στα χρόνια μου.

Έχουμε μια διαφορά ηλικίας αλλά μικρή» εξήγησε, παράλληλα, η Ισμήνη Καλέση στη νέα της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

Media Τελευταίες ειδήσεις