Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Join Us» για τους «Γιατρούς του Κόσμου»

«Join Us» για τους «Γιατρούς του Κόσμου»

Το έργο τους είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο. Κι ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που βοηθούν όσο και όπως μπορούν τους «Γιατρούς του Κόσμου» να συνεχίσουν τους αγώνες τους και τις προσπάθειές τους…!

Την ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση αποφάσισαν να βοηθήσουν οι συντελεστές της εκπομπής «Join Us» τη μέρα της πρεμιέρας τους για την καινούργια σεζόν. Πώς; Μεθαύριο, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, που η εκπομπή επιστρέφει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ δίνει την αφορμή στους συντελεστές να καλέσουν τους τηλεθεατές, τους φίλους τους, να προσφέρουν αντισηπτικά, οινόπνευμα, ελαιόλαδο, ρύζι και όσπρια.

Με σύνθημα  «Η ζωή είναι καλύτερη με φίλους και οι φίλοι βοηθάνε ο ένας τον άλλον» περιμένουν από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στο Ανοιχτό Πολυιατρείο των «Γιατρών του Κόσμου», στην οδό Σαπφούς 12, στο κέντρο της Αθήνας όσους θέλουν να προσφέρουν και να βοηθήσουν στις προσπάθειες της οργάνωσης να στηρίξουν τους πρόσφυγες και τις ελληνικές οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας!

Τη μέρα της πρεμιέρας τους οι συντελεστές της εκπομπής «Join Us» κάνουν πράξη το «Η ζωή είναι καλύτερη με φίλους» και είναι σίγουρο ότι πολλοί θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε