Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Καίτη Φίνου για Στάθη Ψάλτη: «Δεν κατεβαίνω γιατί είσαι παντρεμένος, του λέω από το θυροτηλέφωνο»

Καίτη Φίνου για Στάθη Ψάλτη: «Δεν κατεβαίνω γιατί είσαι παντρεμένος, του λέω από το θυροτηλέφωνο»

Η Καίτη Φίνου, καλεσμένη στο Στούντιο 4, μίλησε από καρδιάς στην μακρόχρονη σχέση με τον αείμνηστο συνάδελφο της, Στάθη Ψάλτη.

Ειδικότερα, η Καίτη Φίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν εγώ ξεκίνησα να παίζω στις ταινίες, αρρώστησε η μητέρα μου και μας έφυγε από καρκίνο μέσα σε πέντε χρόνια. Ήμουν με τον Στάθη που ήταν μεταξύ αγάπης και μίσους η σχέση τους. Τον συμπαθούσε αλλά υποψιαζόταν ότι πήγαινε και με άλλες γυναίκες. Όταν τον γνώρισα εγώ ήμουν 19 και ο Στάθης ήταν 31 ετών. Παιδί ήταν τότε και ο Στάθης αλλά δεν μείναμε μαζί. Τον γνώρισα στον «Παρθενοκυνηγό» και ήταν παντρεμένος. Εκεί πάλι μπήκε η μαμά στη μέση γιατί της λέω «μαμά, μου ζήτησε αυτός ο ηθοποιός να βγούμε ραντεβού». Δεν τον γνώριζα καθόλου, τον γνώρισα στα γυρίσματα της ταινίας, μια μέρα μου είπε να πάμε να φάμε μετά τα γυρίσματα».

«Με κολάκευε, ναι αλλά με ρώτησε η μάνα μου το όνομα του και πάει και βρίσκει τα περιοδικά, τα ξεφυλλίζει, βρίσκει μια φωτογραφία του και μου λέει «δεν πρόκειται να βγεις, είναι παντρεμένος! Έχει και παιδί και έχει δώσει και συνέντευξη». Έπαθα σοκ».

«Έρχεται λοιπόν ο Στάθης κάτω από το σπίτι μου το πατρικό, χτυπάει το κουδούνι για να κατέβω. «Δεν κατεβαίνω γιατί είσαι παντρεμένος» του λέω από το θυροτηλέφωνο» πρόσθεσε, επίσης, η Καίτη Φίνου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις