Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κανάλια… προς πώληση!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνεχίζονται στο παρασκήνιο οι επαφές μεταξύ εν ενεργεία καναλαρχών και επιχειρηματιών που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο τηλεοπτικό τοπίο.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στους υπερθεματιστές του πρόσφατου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και σε άλλους που καλοβλέπουν το τηλεοπτικό τοπίο για επέκταση των επιχειρήσεών τους.

Σύμφωνα πάντως με όσα ακούγονται στο παρασκήνιο παρά την ακύρωση του πρόσφατου διαγωνισμού τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχουν σταματήσει την προετοιμασία και τις επαφές για τη στελέχωση τηλεοπτικών σταθμών. Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πηγές έχουν γίνει επαφές και με την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ, ενώ συνεχίζονται επαφές και με τον ALPHA που συνεχίζει όμως τις επαφές για συνένωση με τον ΣΚΑΪ. Ανοικτός προς πώληση και επαφές όμως φαίνεται ότι είναι και ο TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που ανήκει στον Όμιλο ΑΝΤ1 και που δεν συμμετείχε στο διαγωνισμό δηλώνοντας ότι θα συμμετέχει σε διαγωνισμό για θεματικές, όταν και εφόσον γινόταν…! Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πηγές η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού έχει κάνει επαφές με ενδιαφερόμενους που θέλουν να αποκτήσουν τη συχνότητά του και την τεχνική υποδομή του μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι πρόκειται να γίνει. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ακόμα και μετά την απόφαση του ΣτΕ συνεχίζει να λέει στους εργαζομένους του ότι το «One Channel» θα εκπέμψει στις αρχές Φεβρουαρίου. Και βέβαια μην ξεχνάμε το MEGA που με την αποδεδειγμένα δυναμική της ταινιοθήκης του έχει… ανοίξει τις ορέξεις όχι μόνο σε νέους επενδυτές, αλλά και σε πρόσωπα εκ των έσω που θέλουν να πάρουν τον κύριο έλεγχο του σταθμού αλλά με νέους συμμάχους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο κτίριο της Μεσογείων. Σίγουρα λοιπόν όποιες και αν είναι οι πολιτικές αποφάσεις για το τηλεοπτικό τοπίο είναι σίγουρο ότι αυτό θα αλλάξει αρκετά με νέες συμμαχίες, αλλά και νέες… αντιπαλότητες!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε