Σάββατο, 24 Φεβ.
13oC Αθήνα

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα μεταδοθούν τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις 21:45.

Καθώς ο Νικόλας προσπαθεί να βρει τρόπο να κλονιστεί η αξιοπιστία του Σταματάκη, ο Λημνιός επιμένει να βοηθήσει στην υπόθεση του Κάσδαγλη με τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη.

Με τις ερωτικές φωτογραφίες, ο Ίκαρος μπορεί πλέον να αποδείξει πως το προγαμιαίο συμφωνητικό λειτουργούσε σε βάρος του Σταματάκη λόγω του όρου για την πιθανή μοιχεία.

Πώς, όμως, θα αντιδράσει η Άννα όταν μάθει ότι ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό;

Κάνε ότι κοιμάσαι – Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 21:45

Επεισόδιο 27ο: Ο Νικόλας προσπαθεί να βρει τρόπο να κλονιστεί η αξιοπιστία του Σταματάκη. Ο Αχιλλέας εκβιάζει τον Μάκη και του ζητάει να προδώσει κάθε λεπτομέρεια από τις υποθέσεις του συνεργάτη του.

Η Λέτα εξαρτάται συναισθηματικά ολοένα και περισσότερο από τον πατέρα της και δεν μπορεί να εξηγήσει την απόσταση ανάμεσά τους. Ο Σταύρος έχει στοιχεία εναντίον του Βασίλη και του Σταματάκη και ζητάει να μιλήσει στον λυκειάρχη του. Ο Βασίλης κατηγορεί τον Χρήστο ότι πήρε τα στοιχεία αυτά, όταν διέρρηξε το δωμάτιο της Μαργαρίτας στη μαθητική εστία του Κολλεγίου.

Η Άννα μαθαίνει ότι η τυφλή εμπιστοσύνη και εκτίμηση της Χρύσας προς τον Σταματάκη οφείλεται στη βοήθεια που είχε προσπαθήσει να δώσει στον αδελφό της, όταν φοιτούσε κι εκείνος στο Κολλέγιο.

Ο Ίσσαρης υποπτεύεται ότι ο Πέτρος και η Άννα προσπαθούν με κάθε τρόπο να στριμώξουν τον Λημνιό και προσπαθεί να το αποτρέψει. Ο Λημνιός επιμένει να βοηθήσει στην υπόθεση του Κάσδαγλη με τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη και περιμένει να αλλάξει γνώμη ο Νικόλας, για να του ζητήσει το δικό του αντάλλαγμα.

Ο άγνωστος που χτύπησε τον Λάκη, κατάφερε ηλεκτρονικά να μεταφέρει κάποια χρήματα από τον λογαριασμό του και τώρα η Μπετίνα ανησυχεί για το τι άλλο μπορεί να συμβεί. Θεωρώντας ότι ο Τόλης βρίσκεται πίσω απ’ όλα αυτά, ο Λάκης τον προειδοποιεί να μείνει μακριά τους, κατηγορώντας τον και για τον φόνο του πατέρα του.

Θα συνεργαστεί ο Νικόλας με τον Λημνιό; Ποιος είναι ο φοιτητής που εξαφανίστηκε στη θέση του Μάκη, δουλεύοντας παλιότερα για το νομικό γραφείο του Ίκαρου και του Αχιλλέα; Τι θέλει να μάθει η Δάφνη από την Άννα;

Κάνε ότι κοιμάσαι – Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 21:45

Επεισόδιο 28ο: Ο Κάσδαγλης αναρωτιέται πώς βρήκε ο Νικόλας τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη, αλλά σημασία τώρα έχει ότι ο Ίκαρος μπορεί πλέον να αποδείξει πως το προγαμιαίο συμφωνητικό στον γάμο του λειτουργούσε σε βάρος του Σταματάκη λόγω του όρου για την πιθανή μοιχεία.

Ο Μάκης αρχίζει και αντιδρά στην πίεση του Αχιλλέα και προσπαθεί να βρει τρόπο να του δημιουργήσει πρόβλημα. Ποια είναι η θανάσιμη απειλή του Άρη προς τον Πέτρο; Τι ρόλο παίζει στην Υπηρεσία Πληροφοριών;

Η Δάφνη κλονίζεται για τη σχέση της με τον Λημνιό και δεν ξέρει πώς να τον αντιμετωπίσει. Ο Λάμπης προσπαθεί να πλησιάσει στο σχολείο τη Λέτα και της προτείνει να μένει και στο δικό τους σπίτι.

Ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι το σχέδιό τους προδόθηκε. Τον κατέγραψε μια κρυφή κάμερα που είχε στο δωμάτιό της η Μαργαρίτα, όταν ο Σταύρος τον πλήρωσε για να κλέψει τους σκληρούς δίσκους. Ο Σταύρος ζητάει από τον Σταματάκη σαν αντάλλαγμα για να μη μιλήσει, να αποβληθεί η Μαργαρίτα.

Η Ζωή ζητάει από τον Λάκη να μην ενοχλήσει ξανά τον Τόλη για να τους αφήσει ήσυχους και να εξαφανιστεί. Ο Ίκαρος καταθέτει τις φωτογραφίες, ενοχλώντας τη Χρύσα. Η Πέρσα πιέζει να μάθει αν ο Σταματάκης έχει όντως κάποια κρυφή ερωτική ζωή που θα γύριζε εναντίον του.

Πώς θα αντιδράσει η Άννα όταν μάθει ότι ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό; Ποιος παγιδεύει τη Μαργαρίτα με την έρευνα στο δωμάτιό της;

Τον Άρη υποδύεται ο ηθοποιός Νίκος Θωμάς.

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου

Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος

Executive producer: Άννα Λεμπέση

Παραγωγός: Νίκος Κάλης

Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.

Παραγωγή: ΕΡΤ

Media Τελευταίες ειδήσεις