Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενο επεισόδιο: Η ερωτική σχέση της Δάφνης με τον Ίσσαρη αρχίζει και γίνεται είδηση

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενο επεισόδιο: Η ερωτική σχέση της Δάφνης με τον Ίσσαρη αρχίζει και γίνεται είδηση

Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 9 Απριλίου 2024, στις 21:45. 

Ο Φλωρής προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αμάντας παρά τα μυστικά που της κρύβει. Ο Ίκαρος μαθαίνει για την ερωτική σχέση της Δάφνης με τον Ίσσαρη, ενώ η Μπετίνα προσπαθεί να βρει σύντροφο στον Στέλιο.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τρίτη 9 Απριλίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 58ο. Η Πέρσα αποκλείει την πρόταση να βάλει μυστικό αστυνομικό στο Κολλέγιο. Η Δάφνη θέλει να μιλήσει στην Αστυνομία για τις υποψίες της ότι ο Δαμασκηνός παγίδεψε τον βουλευτή της με το υλικό της παιδικής πορνογραφίας, αλλά φοβάται τις πολιτικές επιπτώσεις. Ο Χρήστος ζητάει τη βοήθεια της Χρύσας σχετικά με το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε. Η Άννα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Νικόλα σε σχέση με τη Νάσια που δουλεύει για τον Δαμασκηνό.

Ο Μάκης παρακολουθεί τη Νάσια στη δουλειά της και καβγαδίζει μαζί της. Ο Δαμασκηνός κερδίζει τις εντυπώσεις όταν την αντιμετωπίζει με κατανόηση και της λέει ότι δεν θέλει να της δημιουργεί εντάσεις με τους δικούς της ανθρώπους. Ο Κάσδαγλης ζητάει από τον Νικόλα να ρίξουν όλοι τους τόνους μέχρι να τελειώσει η χρονιά, για να μην διασυρθούν άλλοι μαθητές.

Ο Φλωρής προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αμάντας παρά τα μυστικά που της κρύβει. Ο Ίκαρος μαθαίνει για την ερωτική σχέση της Δάφνης με τον Ίσσαρη. Η Μπετίνα προσπαθεί να βρει σύντροφο στον Στέλιο. Οι σχέσεις της Νάσιας με τον Νικόλα κλονίζονται και του ζητάει να μη χώνεται στη ζωή της. Η Άννα συνεχίζει να αποφεύγει τον Ίσσαρη, και δεν τη νοιάζει αν ήταν ο Δαμασκηνός που της έστειλε τις φωτογραφίες του με την Καμβύση.

Πώς θα αντιμετωπίσει η Δάφνη τον Ίσσαρη τώρα που αρχίζει και γίνεται είδηση η σχέση τους; Ο Δαμασκηνός κατηγορεί στον Ίκαρο την Υπηρεσία Πληροφοριών για τον θάνατο του συνεργάτη του. Τι θα κάνει η Άννα τώρα που ξέρει ποιος της έστειλε τις φωτογραφίες του Ίσσαρη;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου

Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος

Executive producer: Άννα Λεμπέση

Παραγωγός: Νίκος Κάλης

Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.

Παραγωγή: ΕΡΤ

Media Τελευταίες ειδήσεις