Σάββατο, 2 Μαρ.
12oC Αθήνα

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενο επεισόδιο: Η Χρύσα ζητάει να βγει εκτός έρευνας η Άννα

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενο επεισόδιο: Η Χρύσα ζητάει να βγει εκτός έρευνας η Άννα

Συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, στις 21:45.

Η Πέρσα μαθαίνει ότι πριν πεθάνει η Δέσποινα, είχε ζητήσει από τον Νικόλα να καταθέσει ότι η Πέρσα διατηρούσε σχέσεις με τον άντρα της, για να κατηγορήσει τον Σταματάκη.

Η σχέση του Ίσσαρη με την Άννα αρχίζει να κλονίζεται σοβαρά.

Κάνε ότι κοιμάσαι – Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 21:45

Επεισόδιο 26ο: Ο Νικόλας αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Λημνιό για να βοηθήσει τον Κάσδαγλη με την υπόθεση της κατηγορίας του φόνου. Νιώθει όμως μεγάλη ανασφάλεια για την έκβαση της αστυνομικής έρευνας, η οποία ενοχοποιεί ολοένα και περισσότερο τον φίλο του.

Η Πέρσα μαθαίνει ότι πριν πεθάνει η Δέσποινα, είχε ζητήσει από τον Νικόλα να καταθέσει ότι η Πέρσα διατηρούσε σχέσεις με τον άντρα της, για να κατηγορήσει τον Σταματάκη.

Ποιος χτυπάει τον Λάκη χωρίς να τον ληστέψει; Ποια νέα στοιχεία της Χρύσας αποδεικνύουν ότι ο Κάσδαγλης παρακολουθούσε το θύμα λίγες ώρες πριν τον φόνο;

Η Αμάντα θέλει να τα ξαναβρεί με τον Πέρη και να αφήσουν τις παρεξηγήσεις του Κολλεγίου πίσω τους. Ο Λάμπης ομολογεί στη Λέτα ότι είχε παραδώσει στον πατέρα της το πρόγραμμα με το οποίο χάκαρε τις κάμερες και τα κινητά. Η Χρύσα ζητάει να βγει εκτός έρευνας η Άννα και ο Ίσσαρης απειλεί ότι σε αυτή την περίπτωση, θα παραιτηθεί.

Με τι απειλεί ο Σταύρος τον Βασίλη; Γιατί εξοργίζεται η Δάφνη με την κόρη του Νικόλα, όταν εκείνη τη συναντάει τυχαία στο Κολλέγιο; Η σχέση του Ίσσαρη με την Άννα αρχίζει να κλονίζεται σοβαρά. Ποια είναι η τρομακτική αλήθεια που αγνοεί η Αστυνομία;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου

Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος

Executive producer: Άννα Λεμπέση

Παραγωγός: Νίκος Κάλης

Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.

Παραγωγή: ΕΡΤ

Media Τελευταίες ειδήσεις