Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενο επεισόδιο: Κάποιος στέλνει στην Άννα ερωτικές φωτογραφίες του Ίσσαρη με την Καμβύση

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενο επεισόδιο: Κάποιος στέλνει στην Άννα ερωτικές φωτογραφίες του Ίσσαρη με την Καμβύση

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου, στις 21:45.

Ο Νικόλας ζητάει βοήθεια από την Αστυνομία για τα κλειστά στόματα στο Κολλέγιο και απολογείται στην Άννα για την πρωτοβουλία του να παρακολουθήσει τον Δαμασκηνό.

Κάνε ότι κοιμάσαι – Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Επεισόδιο 50ό: Καθώς η Αστυνομία εντείνει τις έρευνες, ο Δαμασκηνός προσπαθεί να έχει συνέχεια τον γιο του από κοντά, πιστεύοντας ότι τον παρακολουθούν. Ο Νικόλας ζητάει βοήθεια από την Αστυνομία για τα κλειστά στόματα στο Κολλέγιο και απολογείται στην Άννα για την πρωτοβουλία του να παρακολουθήσει τον Δαμασκηνό.

Η Μπετίνα αναλαμβάνει να μαγειρεύει για το Αλεξανδρινό Κολλέγιο και γνωρίζει τους μαθητές, οι οποίοι προσπαθούν να τη δυσκολέψουν. Ο Λάμπης δεν πείθεται από την προσφορά του Σταύρου να συμμαχήσουν. Ο Νικόλας και ο Κάσδαγλης αντιμετωπίζουν την απροθυμία των υπόλοιπων καθηγητών να πιέσουν τους μαθητές να μιλήσουν και να βρεθούν έτσι στο στόχαστρο των γονιών τους.

Ποιος στέλνει στην Άννα τις ερωτικές φωτογραφίες του Ίσσαρη με την Καμβύση; Γιατί ο Ίκαρος δεν δέχεται να ακούσει τον Αχιλλέα που επιμένει στη συγγνώμη του και χρειάζεται τη βοήθειά του; Ποια δυσάρεστη εξέλιξη θα ταράξει τα νερά στο Κολλέγιο;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου

Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος

Executive producer: Άννα Λεμπέση

Παραγωγός: Νίκος Κάλης

Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.

Παραγωγή: ΕΡΤ

Media Τελευταίες ειδήσεις