Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενο επεισόδιο: Ο Μάκης κρυφακούει απόρρητη συνομιλία του Ίκαρου με τον Λημνιό

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενο επεισόδιο: Ο Μάκης κρυφακούει απόρρητη συνομιλία του Ίκαρου με τον Λημνιό

Καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στις 21:45.

Ο Ίκαρος υποπτεύεται ότι ο Λημνιός τον παγίδευσε, αλλά εκείνος του ζητάει μόνο να τον κρατήσει ζωντανό. Ο λόγος που θέλει να ομολογήσει τι έχει κάνει, είναι για να τον προστατέψει η Αστυνομία από όσους ετοιμάζονται να τον σκοτώσουν.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, επεισόδιο 36ο

Ποια απόφαση του Νικόλα θα προκαλέσει η απόγνωση του Γιώργου; Γιατί προσπαθεί να βοηθήσει τον μαθητή του; Ο Ίσσαρης υποπτεύεται την Άννα για τις πηγές των πληροφοριών της σε σχέση με το παρελθόν του Λημνιού.

Τι αποφασίζει η Μπετίνα για τον γιο της και το επικείμενο διαζύγιο με τον Λάκη; Ο Ίκαρος υποπτεύεται ότι ο Λημνιός τον παγίδευσε, αλλά εκείνος του ζητάει μόνο να τον κρατήσει ζωντανό. Ο λόγος που θέλει να ομολογήσει τι έχει κάνει, είναι για να τον προστατέψει η Αστυνομία από όσους ετοιμάζονται να τον σκοτώσουν.

Ποιος είναι ο μυστηριώδης μαθητής που επιστρέφει από την αποβολή του, μετά την περσινή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών; Πώς εκμεταλλεύεται ο πανίσχυρος πατέρας του τον θάνατο του Σταματάκη για να πιέσει το Διοικητικό Συμβούλιο του σχολείου και τι ζητάει για τον γιο του;

Πώς θα αντιδράσει ο Ίκαρος όταν μάθει ότι ο Μάκης κρυφάκουσε την απόρρητη συνομιλία του με τον Λημνιό και μίλησε στην Αστυνομία; Ποια βοήθεια ζητάει από τον Νικόλα;

Η Λέτα προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Γιώργο, ξεκαθαρίζοντας ότι μπορούν πλέον να είναι μόνο φίλοι. Τι προτείνει ο καινούριος μαθητής στην Πέρσα; Ο Τόλης θα απειλήσει τη Ζωή. Τι θα καταφέρει η Άννα για τη δίωξη του Λημνιού;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου

Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος

Executive producer: Άννα Λεμπέση

Παραγωγός: Νίκος Κάλης

Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.

Παραγωγή: ΕΡΤ

Media Τελευταίες ειδήσεις