Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενο επεισόδιο: Ο Χρήστος δέχεται επίθεση αλλά δεν πιστεύει ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενο επεισόδιο: Ο Χρήστος δέχεται επίθεση αλλά δεν πιστεύει ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν

Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», της ΕΡΤ1. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, στις 21:45.

Η Ζωή επιτίθεται στον Μάκη που της κράτησε μυστικό, όσα έκανε ο Χρήστος. Ο Ίσσαρης ζητάει μετάθεση και η Άννα κατηγορεί την Καμβύση ότι με τη συμπεριφορά της τον επηρέασε.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τρίτη 16 Απριλίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 60ό. Ο Νικόλας πηγαίνει τον Χρήστο στα εφημερεύοντα και του ζητάει να μιλήσει στην Αστυνομία, όσο κι αν εκείνος θεωρεί ότι δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν. Η Μπετίνα θυμώνει με τον Νικόλα για όσα μυστικά είχε με τον Χρήστο, θεωρώντας και τους δύο ανεύθυνους. Η Ζωή επιτίθεται στον Μάκη που της κράτησε μυστικό, όσα έκανε ο Χρήστος με τους παράνομους αγώνες και τις απειλές που δεχόταν.

Ο Ίσσαρης ζητάει μετάθεση, θέλοντας να απομακρυνθεί απ’ όλους και να αλλάξει τη ζωή του. Η Χρύσα προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Η Άννα κατηγορεί την Καμβύση ότι με τη συμπεριφορά της τον επηρέασε και πιστεύει ότι ποτέ δεν τον αγάπησε όσο εκείνη.

Ο Φλωρής ζητάει από τον πατέρα του περισσότερη εμπιστοσύνη και του υπενθυμίζει ότι στην περσινή τελετή για τις υποτροφίες, ήταν ο μόνος που δεν κατανάλωσε αλκοόλ και άλλες ουσίες. Όταν καταλαβαίνει την έλξη που του ασκεί η Νάσια, επιτίθεται στον πατέρα του και του ζητάει να σοβαρευτεί και να μη συνεχίσει τις επαφές του με την κόρη του Καλίρη. Πώς θα αντιδράσει ο Δαμασκηνός;

Ο Χρήστος προσπαθεί να θυμηθεί στην Αστυνομία λεπτομέρειες από την επίθεση εναντίον του. Ποιος κρύβεται πίσω από την προειδοποίηση; Τι φοβάται η Πέρσα και τι κρύβει από τον Νικόλα;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου

Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος

Executive producer: Άννα Λεμπέση

Παραγωγός: Νίκος Κάλης

Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.

Παραγωγή: ΕΡΤ

Media Τελευταίες ειδήσεις