Τετάρτη, 22 Μαΐ
26oC Αθήνα

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενο επεισόδιο: Πώς θα αντιδράσει η Άννα όταν μάθει ότι ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του;

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενο επεισόδιο: Πώς θα αντιδράσει η Άννα όταν μάθει ότι ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του;

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις 21:45.

Με τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη, ο Ίκαρος μπορεί πλέον να αποδείξει πως το προγαμιαίο συμφωνητικό λειτουργούσε σε βάρος του, λόγω του όρου για την πιθανή μοιχεία.

Η Δάφνη κλονίζεται για τη σχέση της με τον Λημνιό και δεν ξέρει πώς να τον αντιμετωπίσει.

Η Ζωή ζητάει από τον Λάκη να μην ενοχλήσει ξανά τον Τόλη για να τους αφήσει ήσυχους και να εξαφανιστεί.

Κάνε ότι κοιμάσαι – Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 21:45

Επεισόδιο 28ο: Ο Κάσδαγλης αναρωτιέται πώς βρήκε ο Νικόλας τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη, αλλά σημασία τώρα έχει ότι ο Ίκαρος μπορεί πλέον να αποδείξει πως το προγαμιαίο συμφωνητικό στον γάμο του λειτουργούσε σε βάρος του Σταματάκη λόγω του όρου για την πιθανή μοιχεία.

Ο Μάκης αρχίζει και αντιδρά στην πίεση του Αχιλλέα και προσπαθεί να βρει τρόπο να του δημιουργήσει πρόβλημα. Ποια είναι η θανάσιμη απειλή του Άρη προς τον Πέτρο; Τι ρόλο παίζει στην Υπηρεσία Πληροφοριών;

Η Δάφνη κλονίζεται για τη σχέση της με τον Λημνιό και δεν ξέρει πώς να τον αντιμετωπίσει. Ο Λάμπης προσπαθεί να πλησιάσει στο σχολείο τη Λέτα και της προτείνει να μένει και στο δικό τους σπίτι.

Ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι το σχέδιό τους προδόθηκε. Τον κατέγραψε μια κρυφή κάμερα που είχε στο δωμάτιό της η Μαργαρίτα, όταν ο Σταύρος τον πλήρωσε για να κλέψει τους σκληρούς δίσκους. Ο Σταύρος ζητάει από τον Σταματάκη σαν αντάλλαγμα για να μη μιλήσει, να αποβληθεί η Μαργαρίτα.

Η Ζωή ζητάει από τον Λάκη να μην ενοχλήσει ξανά τον Τόλη για να τους αφήσει ήσυχους και να εξαφανιστεί. Ο Ίκαρος καταθέτει τις φωτογραφίες, ενοχλώντας τη Χρύσα. Η Πέρσα πιέζει να μάθει αν ο Σταματάκης έχει όντως κάποια κρυφή ερωτική ζωή που θα γύριζε εναντίον του.

Πώς θα αντιδράσει η Άννα όταν μάθει ότι ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό; Ποιος παγιδεύει τη Μαργαρίτα με την έρευνα στο δωμάτιό της;

Τον Άρη υποδύεται ο ηθοποιός Νίκος Θωμάς.

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου

Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος

Executive producer: Άννα Λεμπέση

Παραγωγός: Νίκος Κάλης

Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.

Παραγωγή: ΕΡΤ

Media Τελευταίες ειδήσεις