Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Καρφιά του Νίκου Γκάνου κατά του J2US: «Μιλούσαμε για χρήματα και μετά απλά δεν ξέρω»

Καρφιά του Νίκου Γκάνου κατά του J2US: «Μιλούσαμε για χρήματα και μετά απλά δεν ξέρω»

Τι αποκαλύπτει ο Νίκος Γκάνος για το J2US;

Ο Νίκος Γκάνος μίλησε στο Pop Up για τις συζητήσεις που είχε κάνει με την παραγωγή του J2US, προκειμένου να βρεθεί στον φετινό κύκλο, οι οποίες ωστόσο δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Όπως είπε ο τραγουδιστής:

«Είχα κάνει κάποια ραντεβού για το J2US, είχαμε φτάσει να μιλήσουμε μέχρι και για τα χρήματα και μετά απλά δεν ξέρω τι συνέβη! Είχε ακουστεί και είχε συζητηθεί ότι θα ήμουν μαζί με τη Νατάσα Καλογρίδη.

Η αλήθεια είναι πως, όταν φτάνεις τόσο κοντά και καταλήγεις να μιλάς για χρήματα, πιστεύεις ότι θα είσαι. Σε αυτή την περίοδο που όλοι είναι πολύ δύσκολα, νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος που είναι στο J2US ήθελε να πάει επειδή δεν υπάρχει δουλειά οπότε στην τηλεόραση θα μπορούσε να βγάλει κάποια χρήματα. Φυσικά και εγώ για αυτό, είμαι ειλικρινής. Οπότε, όταν το χάνεις αυτό, είναι σαν να χάνεις μια δουλειά».

«Πέρασα και ακόμα περνάω κρίση οικονομική και όλοι όσοι μιλάω το ίδιο μου λένε. Ότι οικονομικά είναι πολύ χάλια τα πράγματα σε όλους μας. Αν δεν είχα δηλαδή τα social media και το instagram, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τα καταφέρω», τόνισε ο Νίκος Γκάνος.

Media Τελευταίες ειδήσεις