Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Καρολίνα Καλύβα: Δεν με αφορά η σχέση του Μάριου με την Ελευθερία Ελευθερίου, μας είπε ότι είναι ελεύθερος

Καρολίνα Καλύβα: Δεν με αφορά η σχέση του Μάριου με την Ελευθερία Ελευθερίου, μας είπε ότι είναι ελεύθερος

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε η Καρολίνα Καλύβα, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η Καρολίνα Καλύβα, μεταξύ άλλων, σχολίασε και το πολυσυζητημένο συμβάν με τον Μάριο Πρίαμο, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε και σχολίασε τις πρώτες δηλώσεις του Μπο, μετά την επιστροφή της.

«Ο Μάριος έχει μπει στο παιχνίδι για ένα σκοπό και τον περιμένω να επιστρέψει», ανέφερε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.

Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά για τη σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Ελευθερία Ελευθερίου και για το πώς μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος με όσα έχουν ακουστεί, η Καρολίνα ανέφερε ότι ο Μάριος «είναι ένα καλό παιδί και έχει δείξει τον χαρακτήρα του.

Αν υπήρχε μια παράλληλη σχέση ο Μάριος δεν θα το έκρυβε. Δεν με αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Μας είπε στο παιχνίδι ότι είναι ελεύθερος.

Το είπε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν αποχώρησε από το παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πάρει τέτοια έκταση το συγκεκριμένο θέμα», σημείωσε η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star».

Στο ερώτημα σχετικά με το αν μετανιώνει για κάτι, αναφορικά με τα όσα έχουν συμβεί μέσα στο παιχνίδι, ήταν ξεκάθαρη:

«Όχι, δεν μετανιώνω για κάτι. Όλα έγιναν με καλή πρόθεση. Το γεγονός ότι πληγώνονται κάποιοι άνθρωποι είναι μέσα στη ζωή. Το συναίσθημα ήταν πολύ δυνατό. Μόνο εγώ ξέρω πώς νιώθει ο Μάριος», πρόσθεσε η Καρολίνα Καλύβα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Καρολίνα Καλύβα αποκάλυψε πως μετά την αποχώρησή της δέχτηκε μέχρι και απειλητικά μηνύματα, μετά από όσα έγιναν με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star.

Media Τελευταίες ειδήσεις