Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη πριν το Survivor

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη πριν το Survivor

Την πρώτης της live συνέντευξη έδωσε σήμερα (30.01.2023) η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και φυσικά αναφέρθηκε στο ειδύλλιό της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον λόγο, όπως είπε, που έφυγε από το Survivor.

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ήταν καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τη στιγμή που το drone της παραγωγής του Survivor την… «έπιασε» με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, για τα συναισθήματά της και για πολλά άλλα.

«Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Και οι παίκτες δοκιμάζονται αλλά για άλλον σκοπό στο παιχνίδι. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα που σου κάνει καλό εσωτερικά» δήλωσε αρχικά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Γνώριζαν ότι έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τους από το drone; Η ίδια απάντησε: «100% το ξέραμε, μας δεν είδες που έφυγα; Του λέω: “Σάκη, drone!”.

Ήταν ακριβώς στα 5 μέτρα. Στο ίδιο σανίδι καθόμασταν απλώς δεν τον πήρε η κάμερα. Εγκαταλελειμμένη καλύβα ήταν αυτή. Δεν υπήρχαν παίκτες από άλλα Survivor, ήταν άδεια».

 

«Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο. Γνωριστήκαμε 2 Ιανουαρίου στα γραφεία, μία μέρα πριν φύγουμε. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί στο πώς εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, επειδή είμαι γυναίκα και μιλάει η καρδιά. Εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα αισθήματα χαμηλά, για να μη δώσει δικαιώματα. Προχωράμε» ανέφερε για τη σχέση της με τον συμπαίκτη της.

 

Πιστεύει ότι αποχώρησε εξ αιτίας αυτού του ειδυλλίου της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη; «Ναι. Για αγωνιστικούς λόγους σίγουρα όχι και ειδικά τώρα που άρχισα να παίρνω τα πάνω μου. Ο κόσμος έξω έχει δει άλλα πράγματα και βασίστηκε σε αυτό. Κόπηκε ένα όνειρο που ήταν 2 χρόνια στο μυαλό και στην καρδιά μου, μου άνοιξε άλλο δρόμο» απάντησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για τα συναισθήματά της στο παιχνίδι και το τι σκεφτόταν για τη σχέση της στην Ελλάδα, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα τόνισε: «Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. It’s reality Survivor, εδώ καλά-καλά δεν τα είχαμε πει στο μεταξύ μας, θα τα είχαμε πει στον έξω κόσμο;

 

Δεν ήξερα κι εμένα τι με περιμένει έξω. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι ένας μήνας. Είπα ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί μία ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή».

«Προστατεύσαμε αυτό που έχουμε εμείς κι όχι αυτό που σκέφτονται οι άλλοι. Η πληροφορία που βγήκε από εμάς ήταν αρκετή για να μας προστατεύσει και να εξυπηρετήσει και το Survivor» πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

 

Παραδέχθηκε, επίσης, ότι δεν έβαλε τον Μπο στο έπαθλο επικοινωνίας.

 

Όσον αφορά τους τρεις αγαπημένους της παίκτες, η Καρολίνα ξεχώρισε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη και – φυσικά – τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Media Τελευταίες ειδήσεις