Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κατερίνα Γκαγκάκη: Δικαίωσε την Φαίη Σκορδά η απόφαση να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ

Κατερίνα Γκαγκάκη: Δικαίωσε την Φαίη Σκορδά η απόφαση να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ

Από… κόσκινο πέρασε όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Με αφορμή το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η Κατερίνα Γκαγκάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο όπου μίλησε για όλους και για όλα στο MEGA το Σάββατο.

Σχετικά με την πορεία της πρωινής ζώνης, η Κατερίνα Γκαγκάκη σχολίασε ότι για την ίδια ξεκάθαρη νικήτρια είναι η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς είναι για δεύτερη σεζόν που «κάνει το θαύμα της και της το αναγνωρίζω». Ενώ για τον Γιώργο Λιάγκα παραδέχθηκε ότι τον θαυμάζει πολύ, αν και διαφωνεί σε κάποια σημεία μαζί του.

Αναφορικά με τις αποχωρήσεις που έχουν γίνει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αρχικά η Δούκισσα Νομικού και μετά η Μαρία Κορινθίου, ανέφερε: «Οι αποχωρήσεις δεν έχουν να κάνουν με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά με την στρατηγική του ΑΝΤ1».

«Την Φαίη Σκορδά την δικαίωσε η απόφασή της να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ. Εξ ορισμού αλλάζοντας κανάλι, άλλαξε και πίστα κι αυτό δεν μετριέται με τα νούμερα τηλεθέασης», είπε για την Φαίη Σκορδά.

Για τις κινήσεις που κάνει το κανάλι του OPEN ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αυτές τις μέρες βλέπω να μπαινοβγαίνουν πρόσωπα που για εμένα πρέπει να υπάρχουν στην τηλεόραση, είναι νωρίς να πούμε πού θα ”κάτσει η μπίλια”».

Σχετικά με το συμβόλαιο της Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε ότι είναι ζήτημα ημερών να γνωστοποιηθεί τι κατάληξης θα έχει.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη τόνισε: «Το ”ουδείς αναντικατάστατος” με τον καιρό καταλήγω ότι δεν ισχύει ακριβώς στην ελληνική τηλεόραση. Η Ελένη Μενεγάκη δεν αντικαθίσταται».

Για την θητεία της στο δήμο Αθηναίων σημείωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είναι μαγικό να αλλάζεις τη ζωή των ανθρώπων, όταν επαναφέρεις την απόλαυση που δεν κατάφεραν να ζήσουν, αυτό είναι επίτευγμα».

Media Τελευταίες ειδήσεις