Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί»

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί»

Την μεγάλη της επιθυμία εξέφρασε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην κάμερα του ΣΚΑΪ!

Για όλους και για όλα μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή “Όλα Γκουντ”. Από τα λάθη στην προσωπική της ζωή και τις σχέσεις του παρελθόντος μέχρι την βαθιά επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

«Αρκετές φορές ένιωσα πως με πλησίασαν κάποια πρόσωπα λόγω της θέση μου. Δεν το έκρυβαν μάλιστα. Ότι ήθελαν, έλεγαν πως χρειάζομαι αυτό και αυτό.

Αντιθέτως, έχει υπάρξει άνθρωπος ο οποίος έχει φύγει από κοντά μου διότι η έκθεση ήταν τέτοια που τον ενόχλησε και ήταν από τα ζόρικα κομμάτια» συμπλήρωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει και κάποιο τρίτο πρόσωπο με την ελπίδα και την αγωνία να πείσω αυτόν τον άνθρωπο να μείνει μαζί μου.

Το χειρότερο που έχω κάνει, και αυτό ίσως να μην το έχω ξαναπεί πουθενά, είναι πως έχω περιμένει πολλά χρόνια και έχω χάσει χρόνια αρκετά θεωρώντας ότι κάτι θα ειστρέψει στο σημείο που το θέλω εγώ για να ξαναγίνουν τα πράγματα όπως πριν».

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά θέλω να το προσπαθήσω.

Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες και θεωρώ ότι, όταν το πολυλές, το γρουσουζεύεις» εξομολογήθηκε από καρδιάς στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις