Δευτέρα, 3 Ιουν.
29oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν θα έκανα το Power of Love, μου έχουν προτείνει πράγματα με πολλά λεφτά κι έχω αρνηθεί

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν θα έκανα το Power of Love, μου έχουν προτείνει πράγματα με πολλά λεφτά κι έχω αρνηθεί

“Στην Μπακοδήμου πόντους δεν έδωσε το Power of love. Είχε ανάγκη το Power of Love για να κερδίσει πόντους;” αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την παρουσίαση του Power of Love, μετά τις δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή της. Όπως τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha, δεν θα αναλάμβανε ποτέ ένα τέτοιο concept.

“Το σενάριο ότι κάποιος θα παρουσιάσει το Power of Love δεν σας αγχώνει για το βιογραφικό του; Η Μαρία Μπακοδήμου βγήκε αλώβητη γιατί είναι έξυπνη κι έχει εμπειρία.

Όχι ότι η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη δεν έχουν. Εγώ, ας πούμε, δεν θα το έκανα. Μην λέω μεγάλες κουβέντες.

Μου έχουν προτείνει να κάνω πράγματα και με πολλά λεφτά κι έχω πει όχι. Εγώ είμαι και μία κοπέλα που είμαι μόνη και δεν έχω παιδιά για να έχω αυτό το μαχαίρι στον λαιμό” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε:

“Αν είχα παιδάκια, μπορεί να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να έλεγα ναι. Στην Μπακοδήμου πόντους δεν έδωσε το Power of love.

Είχε ανάγκη το Power of Love για να κερδίσει πόντους; Μία καλή παρουσιάστρια παρουσιάζει τα πάντα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είχε κάνει το άλλο, έπεσαν να τη φάνε”.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις