Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου: Δέχθηκα μηνύματα μίσους από γυναίκες, στεναχωρήθηκα

Κατερίνα Καινούργιου: Δέχθηκα μηνύματα μίσους από γυναίκες, στεναχωρήθηκα

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον όμορφο τενόρο Βασίλη Κούρτη…

Με αφορμή την έκπληξη από τον Βασίλη Κούρτη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκεια για όσα σχόλια έλαβε τις τελευταίες ώρες στα social media.

“Λοιπόν, έχω βρει τον μπελά μου με σένα! Βγαίνεις εσύ στην εκπομπή και λέω “τι ωραίο παιδί” γιατί δεν σε είχα προσέξει και χάρηκα στη συνέχεια.

Όταν από πάνω μου έλεγαν πως είσαι και τενόρος με μια πολύ σπουδαία πορεία, είπα μπράβο και έκανα λίγη πλάκα. Θέλω να σου πω ότι μετά δέχθηκα άπειρα μίσους από γυναίκες κυρίως που στεναχωρήθηκα τόσο πολύ και έλεγα ότι εδώ ο κόσμος πεθαίνει και μπαίνουν για να βρίσουν. “Μιλφάρα”, “λυσάρα”, “πως την έπεσες έτσι”, “σεξουαλική παρενόχληση στο παιδί”…

Δηλαδη έφτασαν στο σημείο, όταν λέω σε ένα παιδί “τι ωραίο αγόρι που είσαι” που το έχω πει άπειρες φορές και σε κορίτσια στον αέρα της εκπομπής, να θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση” τόνισε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης στον όμορφο καλεσμένο της.

“Σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια! Εννοείται πως δεν παρεξηγήθηκα, προς Θεού” πρόδωσε, δειλά, ο Βασίλης Τενόρος στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις